- 3 Haziran 2015
- 54.392
- 62.631
- 3.963
Bende dostumÇok sağlam 2 şarkıyla yarışmaya katıldım. #Hedef2 diyom![]()
Bakalım hangimiz sonuncu olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende dostumÇok sağlam 2 şarkıyla yarışmaya katıldım. #Hedef2 diyom![]()
Küme düşme kaldırılsın diye onay alalım diğer katılanlardan Kemal'im.Ben - NaCl sen 3 kişi böyleyiz 4-5 kişi daha atılsa sesimizi duyurabiliriz bence yavBende dostum
Bakalım hangimiz sonuncu olacak
İki şarkıyla küme düştüm bisey olmadi Muradim sen rahat olKüme düşme kaldırılsın diye onay alalım diğer katılanlardan Kemal'im.Ben - NaCl sen 3 kişi böyleyiz 4-5 kişi daha atılsa sesimizi duyurabiliriz bence yav![]()
Profil fotosuda yolluyon daha zaman var Levent abi çalışıyorBen unuttum şarkı yollama be zamandı beyler oyy ayıp oldu
Profil fotosu muProfil fotosuda yolluyon daha zaman var Levent abi çalışıyor
404 not found olan yaniProfil fotosu mu
Nude da atabilirsinProfil fotosu mu
Düzelttim şimdi, teşekkür ederim ahbabımKonu yanliş ahbert![]()
Gecen ben Guls3n'le katilsigimda yazdim bunu da guldunuz beyfendi. Cunku o yarismayi siz kazandiniz. Su Akasya Duragi'ni izlemeye basladigimdan beri neden Sinan'i qvatar yaptigini daha iyi anlamaya basladim.Küme düşme kaldırılsın diye onay alalım diğer katılanlardan Kemal'im.Ben - NaCl sen 3 kişi böyleyiz 4-5 kişi daha atılsa sesimizi duyurabiliriz bence yav![]()
Günaydin. Adam tam bir Kolpaçino. Nasıl o filmde oynamamış çok ilgincGecen ben Guls3n'le katilsigimda yazdim bunu da guldunuz beyfendi. Cunku o yarismayi siz kazandiniz. Su Akasya Duragi'ni izlemeye basladigimdan beri neden Sinan'i qvatar yaptigini daha iyi anlamaya basladim.
Bulamayanlara yardımcı olalımDeğerli katılımcılar, iki parça göndermeyi unutmayalım lütfen.
Ben de katılımcıyım üstat, o sebeple bulamayanlar @Cihan Ağzıkara ile iletişime geçmelilerBulamayanlara yardımcı olalım
İskandinav müziğine çok yabancı forumBen de katılımcıyım üstat, o sebeple bulamayanlar @Cihan Ağzıkara ile iletişime geçmeliler