- 12 Haziran 2015
- 33.166
- 26.119
- 2.533
Bu yarışma için hocam farklı olarak 9 ve 11 puanları da var.Normal puanlama değil mi? Birisi 9-11 falan yazmis
12
11
10
9 şeklinde diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yarışma için hocam farklı olarak 9 ve 11 puanları da var.Normal puanlama değil mi? Birisi 9-11 falan yazmis
Listeyi dinleyince bi ümitlenmedim değilBence senin şarkılar zirveyi zorlayacak.
Abi emeğine sağlık@Cihan Ağzıkara sonuçları yavaş yavaş göndermeye başla hesaplamayı sen yaparsın.![]()
Yarın iş çıkışı çoğunluk yorgun olur.Bana kalsa hafta sonuna kadar beklerim de açıklanma günü için ankette eklenebilir bence..@Cihan Ağzıkara sonuçları yavaş yavaş göndermeye başla hesaplamayı sen yaparsın.![]()
Hafta içi bir transfer gelirse , buraya yoğunlaşamayız , gerçe böyle giderse Eylüle kadar rahatız sanki kanksYarın iş çıkışı çoğunluk yorgun olur.Bana kalsa hafta sonuna kadar beklerim de açıklanma günü için ankette eklenebilir bence..
Ben yapayım videoları da istendiği zaman hazır olsun.Yarın iş çıkışı çoğunluk yorgun olur.Bana kalsa hafta sonuna kadar beklerim de açıklanma günü için ankette eklenebilir bence..
Teşekkür ederiz Levent abi.1 de bu yarışma için mi böyle Kuzey ülkeleri olduğu için mi yaani yoksa diğer yarışmalarda da olacak mı bu tarz işler yeniliklerBen yapayım videoları da istendiği zaman hazır olsun.
Yarışma yapımcısı Cihan kardeşim. Sadece İskandinav olmaz tabii genel de olur. Yaparız da muhtemelenTeşekkür ederiz Levent abi.1 de bu yarışma için mi böyle Kuzey ülkeleri olduğu için mi yaani yoksa diğer yarışmalarda da olacak mı bu tarz işler yenilikler![]()
Bu yarışmada 1. Olacan mi canimTeşekkür ederiz Levent abi.1 de bu yarışma için mi böyle Kuzey ülkeleri olduğu için mi yaani yoksa diğer yarışmalarda da olacak mı bu tarz işler yenilikler![]()
Teşekkür ederiz Levent abi.Bu yarışmada kendimi favori olarak görmediğim için heyecanım yok o yüzden dedimYarışma yapımcısı Cihan kardeşim. Sadece İskandinav olmaz tabii genel de olur. Yaparız da muhtemelen
Özrünü kabul ettim.İyi günler dilerim..Üsküdar Sapığı olarak bugüne kadar yaptığım saygısızlıklardan dolayı özür dilerim Kral