Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.902
- 5.319
- 1.713
Lumiere gibi mi?Sonuçları detaylı inceledim. Nasılsa seçilmez diye düşünülen parçalara yüksek puanlar verildiğini saptadım.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lumiere gibi mi?Sonuçları detaylı inceledim. Nasılsa seçilmez diye düşünülen parçalara yüksek puanlar verildiğini saptadım.![]()
Arkadaşlar çok ciddi duyumlar var.
Metin adlı şahsın yarışmayı kazanmak için başta Ata ve Cihan olmak üzere yöneticilerin ceplerine yaklaşık 500er öyro koyduğu söyleniyor. Buna şahit olan Murat Durmaza da 100 öyro sus payı vermiş.
Umarım tez zamanda yargılanırlar.
Çok ciddi iddialar bunlar. Bir dahaki yarışmaya bende oyumu satmaya talibim![]()
Bana çok öyro vermediği için puanını kırdım
Murat Durmaz sana 12 puan vermiş. Araştırılmalı.
Murat Durmazın nasıl bir düzenbaz olduğunu ortaya koyan tespitlerEkli dosyayı görüntüle 286113
GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması Şaibe Raporu: "Lumière" Vakası
Değerli GSCimbom üyeleri,
Geçtiğimiz yarışmada Clair Obscur – Lumière isimli parçanın birinci seçilmesi, birçok dinleyicinin kulaklarında değil; kafasında soru işaretleri bırakmıştır. Tarafsızlık ilkemiz gereği olay titizlikle incelenmiş, bazı şaibeli unsurlar tespit edilmiştir.
Şaibe içeren konular listesi:
1. @Savaş Barış tarafından dile getirilen, içerisinde @Ata B. Oğuz , @Cihan Ağzıkara , @Murat Durmaz gibi isimlerin bulunduğu, perde arkasında para alışverişi ile birincinin tayin edildiği iddialarının üzerine yarışma organizatörleri tarafından gidilmemesi,
2. Yine @Murat Durmaz 'ın WP grubu üzerinden şampiyonu belirlediklerine dair postu,
3. Bazı şarkıların, bazı katılımcıların listelerine düşmemesi sebebiyle yaşanan haksız rekabet ortamı,
4. Şuana kadar forumda dillendirilmeyen, ama bu konuda en büyük soru işareti olarak kafamıza takılan konu; "Matematiksel Hata". 20 kişinin katıldığı ve toplamda 1160 puan dağıtılması gereken yarışmada, toplamda 1206 puan verilmiştir. Bu aradaki 46 puanlık fark, özellikle 1. ve 2. maddedeki iddiaları doğrular niteliktedir. Bu 46 puanın arka kapılarda hangi pazarlıklar sonucu, kimlere dağıtıldığı ivedilikle açıklanmalıdır.
Sonuç ve Taleplerimiz :
1. Oylamanın yeniden yapılması veya bağımsız denetçili final round’un düzenlenmesi.
2. “Lumière”nin yerini gerçekten hak eden bir şarkıya devretmesi
Saygılarımızla,
GSCimbom Eurovision Denetleme Kurulu
Halbuki forumun en güvenilen ismiydi. Bir yarışma uğruna değer mi..Murat Durmazın nasıl bir düzenbaz olduğunu ortaya koyan tespitler
Aynı kişiden bahsetmiyoruz muhtemelenHalbuki forumun en güvenilen ismiydi. Bir yarışma uğruna değer mi..
Adam göremediği şeyi nasıl bu yok diye söylesin kardeşim?Üstad söyleseydiniz hemen düzeltirdim
![]()
Yok üstad, diyelim 20 kişi katıldı liste de 18 17 şarkı vs varsa düzeltelim hemenAdam göremediği şeyi nasıl bu yok diye söylesin kardeşim?
Ona dikkat etmez ki. Haksız da değil, nereden aklına gelsin?Yok üstad, diyelim 20 kişi katıldı liste de 18 17 şarkı vs varsa düzeltelim hemen
Ona dikkat etmez ki. Haksız da değil, nereden aklına gelsin?
YAPIĞĞĞĞĞ VAR YAPIĞĞĞĞ