Alp Duman
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2014
- 4.156
- 3.206
- 1.413
Lumiere domine etti üstad yapıya rağmen iyi puan aldıkSarkima cok guveniyordum ama Hozier'in seveni cok yokmus demek ki![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lumiere domine etti üstad yapıya rağmen iyi puan aldıkSarkima cok guveniyordum ama Hozier'in seveni cok yokmus demek ki![]()
Çok ciddi iddialar bunlar. Bir dahaki yarışmaya bende oyumu satmaya talibimArkadaşlar çok ciddi duyumlar var.
Metin adlı şahsın yarışmayı kazanmak için başta Ata ve Cihan olmak üzere yöneticilerin ceplerine yaklaşık 500er öyro koyduğu söyleniyor. Buna şahit olan Murat Durmaza da 100 öyro sus payı vermiş.
Umarım tez zamanda yargılanırlar.
Hayatimda hic duymadigim bir grup, ama 2 puan vermisim. Puanimi hak etmisLumiere domine etti üstad yapıya rağmen iyi puan aldıkcam tavan çatırdıyor
![]()
Bana çok öyro vermediği için puanını kırdımÇok ciddi iddialar bunlar. Bir dahaki yarışmaya bende oyumu satmaya talibim![]()
Murat Durmaz sana 12 puan vermiş. Araştırılmalı.Bana çok öyro vermediği için puanını kırdım
Murat Durmaz sana 12 puan vermiş. Araştırılmalı.
Yurtdisinda playlistte bazi parcalar gorunmuyor maalesef. Ben de dinleyem3dim ama Teoman sevmedigim icin zaten puan vermezdim.@Ata B. Oğuz yarışmada neler dönüyorrr?![]()
Bu Yapımsı harekete rağmen yarışmayi kazanamayan @Savaş Barış ali koç loserlığına sahip diyebilirmiyizMurat Durmaz sana 12 puan vermiş. Araştırılmalı.
Oyun soundtrack'i olması lazım rtaş Lumiere in ayrı bir grup değil öyle.Hayatimda hic duymadigim bir grup, ama 2 puan vermisim. Puanimi hak etmisYapacak bir sey yok, aynen dedigin gibi YAPIyi (WP grubu) catirdatiyoruz
![]()
Bilmiyordum, dedigim gibi hic duymadim bu sarkiyi.Oyun soundtrack'i olması lazım rtaş Lumiere in ayrı bir grup değil öyle.
Bu yarışma an itibariyle şaibelidir.Yurtdisinda playlistte bazi parcalar gorunmuyor maalesef. Ben de dinleyem3dim ama Teoman sevmedigim icin zaten puan vermezdim.
Herkesi bağladık ama Atayı bağlayamadık.Bu Yapımsı harekete rağmen yarışmayi kazanamayan @Savaş Barış ali koç loserlığına sahip diyebilirmiyiz
Yurtdisinda playlistte bazi parcalar gorunmuyor maalesef. Ben de dinleyem3dim ama Teoman sevmedigim icin zaten puan vermezdim.
@Ata B. Oğuz yarışmada neler dönüyorrr?![]()
Üstad söyleseydiniz hemen düzeltirdimBenim dinledigim listede Teoman yoktu bu arada.
Yargıç da hakim de biziz, money talksArkadaşlar çok ciddi duyumlar var.
Metin adlı şahsın yarışmayı kazanmak için başta Ata ve Cihan olmak üzere yöneticilerin ceplerine yaklaşık 500er öyro koyduğu söyleniyor. Buna şahit olan Murat Durmaza da 100 öyro sus payı vermiş.
Umarım tez zamanda yargılanırlar.
UsendimÜstad söyleseydiniz hemen düzeltirdim
![]()
Teoman'in sarkisi oldugunu bilsem soylerdim Mod beyÜstad söyleseydiniz hemen düzeltirdim
![]()
Bir dahaki sefere yurtdışı kontrolü de yapalım, ders olsun buTeoman'in sarkisi oldugunu bilsem soylerdim Mod beyKendim yalan soylemeyeyim, Teoman hayraniyim. Mutlaka yuksek bir puanim olurdu
![]()