Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.351
- 16.365
- 1.578
Tebrikler Kolpa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir önceki yarişmayi kült bir yabanci şarkı ile kazanan sen bu yoruma yaparkenYarışmada 1 yabancı hayranlığı gözlemledim![]()
Dostlar, grafikler ve sunum nasıl idi? Tekrar düzenleme yapsam katılır mısınız?
Puanlar konusunda defaatle tekrar hesaplama yaptırdım hata yok diyor Gemini ve ChatGPT ama yine hata varsa özür dilerim şimdiden.
![]()
Biri George benson ve kıvırcık Ali çekişir demişti. Hakliymis
@Göktuğ Çakırlar ile konferans ligi bileti için play-off gözüktü bize
Bir sonraki yarişmaya katılayımda yeni bir açiklanamayan gizem olusturalım ahbertDostlar, grafikler ve sunum nasıl idi? Tekrar düzenler isem katılır mısınız?
Puanlar konusunda defaatle tekrar hesaplama yaptırdım hata yok diyor Gemini ve ChatGPT ama yine hata varsa özür dilerim şimdiden.
![]()
Eline sağlık üstad sunum on numaraydıDostlar, grafikler ve sunum nasıl idi? Tekrar düzenler isem katılır mısınız?
![]()
Murat'a 6 puan fazladan puan gitmiş gerekli yerlere teesüflerimi iletiyorum izninle.Murat Durmaza koymuşum
Daha başka bir şey istemem
Tebrikler Kemalimm
Grafik yardımı yapabilirim. Videolu grafikler ileDostlar, grafikler ve sunum nasıl idi? Tekrar düzenler isem katılır mısınız?
![]()
Morata diye okudumMurata 6 puan fazladan puan gitmiş gerekli yerleri teesüflerimi iletiyorum izninle.
Shiver listede burayı haketmiyor bence, hoş şarkı