- 3 Haziran 2015
- 54.366
- 62.587
- 3.963
Bu yarışma da yarıda kalırsa bir daha Eurovision’a katilmam bu da böyle bilinsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KatılırsınBu yarışma da yarıda kalırsa bir daha Eurovision’a katilmam bu da böyle bilinsin
Evet doğruKatılırsın
Seni kırmamak adına katıldım ve gece şarkımı yolladım Cihancım.
Sen de müsaitsen yarışmaya katıl Erman abi.Seni de yarışmada görmek isteriz..Bu yarışma devam ediyor mu yahu![]()
Eksik olma kardeşim ama hiç müsait değilim bu aralar.Sen de müsaitsen yarışmaya katıl Erman abi.Seni de yarışmada görmek isteriz..
Allah kolaylık versin Erman abim.Kümede kalırsam 1 tebriğini alırımEksik olma kardeşim ama hiç müsait değilim bu aralar.
Ya bilgisayar başında şarkı dinlemiyorum deme bana abiEksik olma kardeşim ama hiç müsait değilim bu aralar.
Hazır şarkılar bitti kardeşim sıkıntı oradaYa bilgisayar başında şarkı dinlemiyorum deme bana abiAlt tarafı bi liste dinleyip puanlayacan. Bi de elindeki hazır şarkılarından birini ver Ata'ya
![]()
Yasaklı yok, serbest dalış vur gelsinHazır şarkılar bitti kardeşim sıkıntı oradaNe kadar iyi şarkı varsa hepsi yasaklı listesinde
![]()
Bir dahakine inşallah kardeşimYasaklı yok, serbest dalış vur gelsin@Ata B. Oğuz Erman abiyi de yazalım
Ts maçından sonra diye düşündüm knksÇarşamba günü Saat 21:30-22:00 gibi katılabilirim.Bu aralar işlerim fazla erkenden gelebilirsem takip edebilirim.Hangi Saatler uygundur?