137. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şarkı Sahipleri İlan Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlama Salı 23.59'a kadar dostlar
Fl3BjWS.gif

Bu işin bir bugı var. Neredeyse milyar dinlenmeye ulaşmış parçaların bu tip butik bir eğlence aracında ne işi var yav. Zaten Amazon ormanlarında yaşayan yerlilere kadar ulaşmış o parçalar. Dinlenme sayısı sınırıyla daha eğlenceli olurmuş bu iş. @Ata B. Oğuz

Bu işin bir bugı var. Neredeyse milyarlar dinlenmeye ulaşmış parçanın bu tip butik bir eğlence aracında ne işi var yav. Zaten Amazon ormanlarında yaşayan yerlilere kadar ulaşmış o parça. Dinlenme sayısı sınırıyla daha eğlenceli olurmuş bu iş. @Ata B. Oğuz
Not alalım üstad, sonraki yarışmalarda böyle bir sınır koyabiliriz :hat:

Bu işin bir bugı var. Neredeyse milyar dinlenmeye ulaşmış parçaların bu tip butik bir eğlence aracında ne işi var yav. Zaten Amazon ormanlarında yaşayan yerlilere kadar ulaşmış o parçalar. Dinlenme sayısı sınırıyla daha eğlenceli olurmuş bu iş. @Ata B. Oğuz
Bu yuzden en son yapilanlarda 2 ser sarki fikrini armistim ortaya, hem daha bilinmez llur eder diye ama onda da lisste uzadikca uzuyor dinlemek icin.

Genel anlamda katiliyorum ama, asiri hit olmamis kesiflerin cikmasi cok daha tatli oluyor

Bir parça var ki aşırı gurme. Onu seçeni özelden tebrik edeceğim.

Geçenlerde işe yeni başladığım zamanda geçici olan müdür iş için 1 yere gitmişti o arada şikayete gelen 1'i vardı daha müşteri değildi ama şikayete gelmişti.Adamı aldım odamda ağırladım.Şikayete gelen adamı müşteri yaptım.O anda müdür gelmiş şikayet eden adamın geldiğini söylemişler.Müdür yardımcısı da benim odamda olduğunu söylemiş.Müdür işe yeni girdim diye bu adamın şikayetiyle nasıl uğraşacak demiş.Müdür odama geldi.Ben de o ara telefonla müşteriye yemek söylüyodum müdürüm hoşgeldiniz size de yemek söyleyelim mi dedim :D Neyse yemekler yendi müşteri gitti.Nasıl yaptın diye sordu :D Dedim benim işim insanlarla ikna etmek zor olmadı dedim :D Bu da o zaman nerde sıkıntı çıkarabilecek müşteri var sen ilgilen dedi.Tamam dedim ama komisyonu artmalı dedim :D Tamam dedi :D Şimdi o müdür başka şubeye gitti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt