137. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şarkı Sahipleri İlan Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçenlerde işe yeni başladığım zamanda geçici olan müdür iş için 1 yere gitmişti o arada şikayete gelen 1'i vardı daha müşteri değildi ama şikayete gelmişti.Adamı aldım odamda ağırladım.Şikayete gelen adamı müşteri yaptım.O anda müdür gelmiş şikayet eden adamın geldiğini söylemişler.Müdür yardımcısı da benim odamda olduğunu söylemiş.Müdür işe yeni girdim diye bu adamın şikayetiyle nasıl uğraşacak demiş.Müdür odama geldi.Ben de o ara telefonla müşteriye yemek söylüyodum müdürüm hoşgeldiniz size de yemek söyleyelim mi dedim :D Neyse yemekler yendi müşteri gitti.Nasıl yaptın diye sordu :D Dedim benim işim insanlarla ikna etmek zor olmadı dedim :D Bu da o zaman nerde sıkıntı çıkarabilecek müşteri var sen ilgilen dedi.Tamam dedim ama komisyonu artmalı dedim :D Tamam dedi :D Şimdi o müdür başka şubeye gitti :D
Müdür müdür müdür sorusunun cevabini bulduk sonunda. 😃

Evet koyalim kahvemizi

Puan dagitalim

Senden yine yüksek Puan alacağım gibi Arif abi yav :D Sen hakkını veriyosun oylama yaparken teşekkür ederim :D

Şarkını tahmin ediyorum :D

Listeye baktım , Tekte yakaladım bile şarkını kanks yav :D

O anlamda demedim Arif abim sen Puan verirken bana genelde Yüksek Puan veriyosun :D

Abi burda bir bokluklar dönüyor yine hayırlısı

Abi burda bir bokluklar dönüyor yine hayırlısı
oran tabloları hesaplanıp simule edilmiş

gerekli sinyaller akıyor gibi durmakta

ilk yarı 2 sonra 1 bitecek gibi

zMdurmazYAV.gif

o değilde senin avatarda Fatih Terime trump saçı mı yaptırdın ?

online işaretide enteresan durmuş :D

asdadasd.webp

Özelden talepler gidiyordur. Dmler kontrol edilmeli zira 3 şarkı harici bence kimsenin şansı yok. 5 verecek şarkı bulamadım

aileme söz verdim bu şampiyonluk Gültepe'ye gelecek

@Ata B. Oğuz puan vermeyen kaç kişi kaldı ? erken biterse mesai saati sonunda eğlence başlasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt