- 24 Mayıs 2009
- 18.536
- 19.971
- 2.273
Ya şu cümlenle herkesi kandırırsan beni kandıramazsınBu Lig'in aman bu Eurovision'un şarkısal gerçekliği yok heaaaaŞaka maka gönderdiğim şarkı sizleri 2lemde bırakacak heaaaa
12 Puan da verebilirsiniz 1 Puan da
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya şu cümlenle herkesi kandırırsan beni kandıramazsınBu Lig'in aman bu Eurovision'un şarkısal gerçekliği yok heaaaaŞaka maka gönderdiğim şarkı sizleri 2lemde bırakacak heaaaa
12 Puan da verebilirsiniz 1 Puan da
![]()
Şampiyonluk buradan geçiyoYa şu cümlenle herkesi kandırırsan beni kandıramazsınliste gelsin ama bu Muratın diyeceğime eminim
İşlerimi halledip ben de göndereceğim şarkımı eğer yer varsa- Konsept yok.@Berke Cüce
- Aynı sanatçıdan sadece tek parça kabul edilir.
Katılımcılar:
@Murat Yanut
@Gürbüz Kayalar
@Arif Doğan Karakaya
@Barış Savaş
@Cihan Ağzıkara
@Murat Durmaz
@Savaş Barış
@Arda Kerim
@Mert S. Yüksel
@Can Erden
Sadece parça seçiyorsak ben de katılayım. Nasıl oluyor bu iş bilmiyorum hiç.
Bi Tarsus kazısı, bı 51. bölge birde o yarışma sonuçları konusunda merak içindeyim. Şarkımı gonderdim, yenilgiyi bir fenerbahce taraftarı gibi kabullendim(sonuçlara göre yapı, şike, feto herşeyi yazarım), kazanmayı ise Galatasaray taraftarı gibi bekliyorum.136 sonuçları neden buhar oldu
Gel gel açığız <3İşlerimi halledip ben de göndereceğim şarkımı eğer yer varsa
Yazdım üstad
Yazdım ahbyaz ahberd
Çupamizu verin modunda hâlâ bir umut bekliyorum.136 sonuçları neden buhar oldu
Pazartesi son diyelimYaz beni de Ata bey
Sarkiyi gonderme suresi ne?
Benim dahlim yok. Organizatör puanları iç etti diyebilirim136 sonuçları neden buhar oldu
Buyurunuz efenim açığızYer var ise katılmak isterim