- 23 Aralık 2008
- 60.380
- 57.982
- 4.933
Bu ne abiii tarihin en zorlu eurovision yarışması mı..
tüm şarkılar birbirine çook yakın
tüm şarkılar birbirine çook yakın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küme düşme kalksin
Hocam yarışma sakinlik için motivasyon kaynağı olur, cezadan kurtarır sjdjsjAtacim, maçtan önce aciklasak olur mu? Maçın gidişatına göre 1 hafta aranızda olmayabilirim![]()
Eee son karar ne? Mactan sonraya mi kaldi?Hocam yarışma sakinlik için motivasyon kaynağı olur, cezadan kurtarır sjdjsj
Evet üstad ilk başta dediğim gibi maç sonu yapalım, puanlar vs her şey hazırEee son karar ne? Mactan sonraya mi kaldi?
şike var mı?O halde heyecanı körükleyelim. Birinci açık ara birinci oldu ancak 2-6 arasında rekabet sıkı.
şike var mı?
Bilmiyorum cevabını Evet kabul etmemi söylerdi eski fuckbodym
Bilmiyorum cevabını Evet kabul etmemi söylerdi eski fuckbodym![]()
Gecen gun yeni bir muzisyen kesfettim. U-nam mahlasiyla takilan bir Fransiz gitarist. Hakkindaki yorumlari okurken George Benson'in muzigine olan yakinligindan bahsediliyordu. Hemen sonrasinda bu yarismada George abim karsima cikti. Yani benm icin yeni oldugundan degil ama gizel bir tesaduf oldu.
George Benson tam 1 üstaddır. U-nam'ı duymadım bi bakimGecen gun yeni bir muzisyen kesfettim. U-nam mahlasiyla takilan bir Fransiz gitarist. Hakkindaki yorumlari okurken George Benson'in muzigine olan yakinligindan bahsediliyordu. Hemen sonrasinda bu yarismada George abim karsima cikti. Yani benm icin yeni oldugundan degil ama gizel bir tesaduf oldu.
Popülizm severim, burda bkunu cikarmisim
Sıfırı çakmışım sana kankaBana puan vermeyenlerin listesini çıkartayım bi
Red hot önde gider gibi geldi bana…Hangisini beğendin