- 23 Ocak 2019
- 22.405
- 28.942
- 2.183
Ne zaman bitiyor oylama benim dinleme yarına kalır.
Şarkı gönderimi Cuma 23.59
Puanlar Cumartesi 23.59
İlan Kayseri maçı önü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman bitiyor oylama benim dinleme yarına kalır.
Şarkı gönderimi Cuma 23.59
Puanlar Cumartesi 23.59
İlan Kayseri maçı önü
Yabancı moderatör isterizYarışmadan çekiliyoruz..
Ata candır Gökhan abi ama Lig devam ederken kural değişmez.İdealist 1 şekilde yaklaşalım Konu'ya.Her ne kadar da Wp grubumuz Organize İşler olsa da idealistliğimizden vazgeçmemliyizYabancı moderatör isteriz
Yaw sadece 9-11 de olsun bu yarışmalık dedim, hani çok radikal bir değişim de değil kiYabancı moderatör isteriz
Yaw diğer yarışmalarda normale döneceğiz bu sefer katılım yüksek ondanAta candır Gökhan abi ama Lig devam ederken kural değişmez.İdealist 1 şekilde yaklaşalım Konu'ya.Her ne kadar da Wp grubumuz Organize İşler olsa da idealistliğimizden vazgeçmemliyiz![]()
Yarışma öncesi olsa neyse eyvallahta Puan Listesi dağıtılmış kural mı değişir?Yaw diğer yarışmalarda normale döneceğiz bu sefer katılım yüksek ondan
sadece 1 2 oy gelmişken düzelttik işte yahu 10 15 oy değişmeyecek kiYarışma öncesi olsa neyse eyvallahta Puan Listesi dağıtılmış kural mı değişir?
İdeallerimden ödün vermem kanks kusurumu bakmayasın.Biz halk olarak hep sendika işlerindeyiz..sadece 1 2 oy gelmişken düzelttik işte yahu 10 15 oy değişmeyecek ki
Galatasaray'ın Play Offf sezonunu düşün reis.Lig devam ederken kural değişir mi?Yarışmada Şarkı Listesi belli olmuş kural değişmemeli bence..Benim bilmediğim ne var yav 2 şarkı ekstra puanlanacak altı üstü
İnce işler mi var
Murat durmaz oyun oynarken kural deismez diyorBenim bilmediğim ne var yav 2 şarkı ekstra puanlanacak altı üstü
İnce işler mi var
En son boyle oldugunda Cihan ile ikiye bolduyduk. Herkes kendi sarkisinin olmadigi karsi gruptqkileri oyladiydi da sonra playoff yaptiydik. Orada da herkes oylqmisti.Yaw 2 ekstra puan , 27 şarkı şimdiye kadar ki en yüksek katılımlardan birisi yahu, o sebeple özel değişiklikler olsun biraz
![]()
Nasıl yani üstadEn son boyle oldugunda Cihan ile ikiye bolduyduk. Herkes kendi sarkisinin olmadigi karsi gruptqkileri oyladiydi da sonra playoff yaptiydik. Orada da herkes oylqmisti.
Hatirim icin bu seferlik uyum gosterirsen sevinirimAta candır Gökhan abi ama Lig devam ederken kural değişmez.İdealist 1 şekilde yaklaşalım Konu'ya.Her ne kadar da Wp grubumuz Organize İşler olsa da idealistliğimizden vazgeçmemliyiz![]()
daha çekişmeli olur kanks , bırak ideali grubu şimdiAta candır Gökhan abi ama Lig devam ederken kural değişmez.İdealist 1 şekilde yaklaşalım Konu'ya.Her ne kadar da Wp grubumuz Organize İşler olsa da idealistliğimizden vazgeçmemliyiz![]()
Abi puan başı anlaştıkları bir mebla vardı oyları fixlemek için. Şimdi kişi başı 20 puan artınca maddi külfeti arttı ondan oyunbozanlık yapıyor MuratBenim bilmediğim ne var yav 2 şarkı ekstra puanlanacak altı üstü
İnce işler mi var
play off sezon başı gelmişti yav lig başlamadanGalatasaray'ın Play Offf sezonunu düşün reis.Lig devam ederken kural değişir mi?Yarışmada Şarkı Listesi belli olmuş kural değişmemeli bence..
Hatrın için çiğ tavuk yerim Arif abi ama ideallerimden ödün vermem kusuruma bakmayasın.Halkın arasında olmaya davet ediyorum..Hatirim icin bu seferlik uyum gosterirsen sevinirim
İdeallerimden ödün vermem Gökhan abi..İ
daha çekişmeli olur kanks , bırak ideali grubu şimdi![]()