138. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Çalma Listesi İlan Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muratı ben döveceğim siz onu boş verin
Halkın yanında ol 1 kere beaaaa :D Nerde görülmüş Lig devam ederken kural değiştiği?Nerde görülmüş tarlalarda verilen emeğin verilmediği?Sorarım sana.Hatırla geçmini.Sen Bursa - Ankara - Çorum iklimiyle gelişip büyümüş 1 adamsın..

Halkın yanında ol 1 kere beaaaa :D Nerde görülmüş Lig devam ederken kural değiştiği?Nerde görülmüş tarlalarda verilen emeğin verilmediği?Sorarım sana.Hatırla geçmini.Sen Bursa - ANkara - Çorum iklimiyle gelişip büyümüş 1 adamsın..
Eğleniyoruz yahu sadece, resmi bir şey olsa hani yaptırım vs zaten ellenmez ki, biz bizeyiz diye burada ama senin son karar

Seni severim cansın kanks ama ben bu yarışmada yokum size başarılar dilerim..
Bored Come On GIF

see you again GIF

Liste her ne kadar kaliteli olsa da kendi sarkima 12 puan verememek üzüyor. Zamanında tag ödülü verilirdi ilk 3e. Tarihi katılım olan bu yarışmaya da bir ödül yakışır bence. Zamanında bir Eurovisionda birinci olmuştu şarkım, önceki yarışmalarda hep tag ödülü varken benim 1. olduğum yarışmada verilmedi, içimde uktedir. Ha, tag ödülü kazansan ne yazdirirdin derseniz, hiçbir fikrim yok, ama işte, insan istiyor.

Nasıl yani üstad
Sanirim 28 sarki toplandiydi. 14'lu iki gruba bolduk. Sen kendi sarkinin olmadigi grubu oyladin ben benim sarkimin olmadigi grubu oyladi. Her iki gruptan ilk 7'yi aldik playoff oylamasi yaptik. Bu oylamaya da herkes katildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt