Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.535
- 49.918
- 3.133
Ulan ne oluyo
4 tane şarkı attım hepsi daha önceden gönderilmiş
Listeye daha önce ulaşmış oldum böylelikle yav 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puan vereceğin ilk 4 belli oldu diyebilir miyiz reisUlan ne oluyo :4 tane şarkı attım hepsi daha önceden gönderilmiş
![]()
Belki diğerleri daha iyi gelebilir bana Puanlamalar yaparken Murat abi yavPuan vereceğin ilk 4 belli oldu diyebilir miyiz reis
Ulan ne oluyo4 tane şarkı attım hepsi daha önceden gönderilmiş
![]()
Aaaa doğru genelden yazmayacaktım de mi
Kolpadan kaçinalım kanks yavUlan ne oluyo4 tane şarkı attım hepsi daha önceden gönderilmiş
![]()
Nip slip sevmez misin?Serdar ortac - karabiberim gelmez di mi
Nip slip sevmez misin?
Çok kez düzenlendiği için yarışma, yasaklı listesi epey kabarık. En baştan sıfırlayacağız ilerleyen zamanlarda listeyi o sebeple yasaklı listesi şimdilik yok diyelimYazın benide ama şarkı listesi nerde bu yasaklı
Yok yaw niye küs olalımÜstad küs müyüz yaw? Benim aklımın ucundan geçmedi Teomanın yurtdısında yasaklı olacağı yahu
benden pas knk
Biz 4 tanesini göremeyiz en az, isimlerini özelden yaz da radyoda falan denk getirmeye çalışalım.Yalnız, çok kaliteli çalma listesi oluyor. Gelen 8 Şarkı da birbirinden iyi.
Biz 4 tanesini göremeyiz en az, isimlerini özelden yaz da radyoda falan denk getirmeye çalışalım.
Katılmıyorum zaten özelden yazdım ne olduğunu şarkınınKahpe Bizans'la da katılmazsın abi![]()