- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aaaa 12 Puan hg aman pardon Gökhan abi hg yavYer varsa yaz
Hb. Yüce dostumAaaa 12 Puan hg aman pardon Gökhan abi hg yav![]()
Ula puanlamadan sonra goruyon onuAbi puanlarken kimin hangi sarkiyi gönderdigi belli oluyor mu
Yoksa sadece sarki mi puanlaniyor
Önden bu bilgi gidiyorsa kimse bana puan vermez abi geri cekiliyorum öyleyse
Kimin hangi sarkiyi attigi daha sonra söyleniyor olusturulan listeyi dinleyip şarkiyi puanliyorsun sadeceAbi puanlarken kimin hangi sarkiyi gönderdigi belli oluyor mu
Kimseninki belli değil ama seninkini söylüyorlarAbi puanlarken kimin hangi sarkiyi gönderdigi belli oluyor mu
Dm den söylüyorlarsa napacazKimin hangi sarkiyi attigi daha sonra söyleniyor olusturulan listeyi dinleyip şarkiyi puanliyorsun sadece
Sakın yollama, yurtdışında yaşayan birisi o şarkıyı “minnacık memeler” olarak bile göremeyeceği için “tombul meme” hayranı olsa dahi sana puan veremez.Şarkı seçerken Tombul Memeler‘in 5 milyon dinlenmesi olduğunu ögrendim
@Murat Durmaz ile wp grubundan gerekli organizasyonları döndürebiliriz evet bunu bilemezsin ihtiyarDm den söylüyorlarsa napacaz
Söylüyorlar zatenDm den söylüyorlarsa napacaz
@Murat Durmaz ile wp grubundan gerekli organizasyonları döndürebiliriz evet bunu bilemezsin ihtiyar
sonradan goruyorlar kim oldugunu. pisman oluyorlar tabi ama is isten gecmis oluyor.Abi puanlarken kimin hangi sarkiyi gönderdigi belli oluyor mu
Şaka yaptım WoW ayıp durmayınSöylüyorlar zaten![]()