- 12 Haziran 2015
- 36.721
- 32.547
- 2.693
Bu şekil terk eyledi burayı xdxdd@Murat Durmaz wp den kaybedeceğini bildirdiğimiz için yarışmadan çıktın demek kanks yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şekil terk eyledi burayı xdxdd@Murat Durmaz wp den kaybedeceğini bildirdiğimiz için yarışmadan çıktın demek kanks yav![]()
Şarkıları dinler iken kameralara yakalanmışsınız üstadkâbus gibi bir liste idi
puanlamayı tamamlayabilmek için bi noktada 20lik jack açıp kendimi sağır olduğuma ikna etmek durumunda kaldığımı belirtmeliyim
26 var bende, Ata bey
Evet evet 1 şarkı diskalifiye oldu 26 şuan, sorun yok o halde26 var bende, Ata bey
Bugün dinleyemem. Puanları yarın gönderirim.Evet evet 1 şarkı diskalifiye oldu 26 şuan, sorun yok o halde
TR saatiyle oylama son Cumartesi 23.59 üstad, sizin orayla burayı senkron etmek biraz zorBugün dinleyemem. Puanları yarın gönderirim.

Oral Sevmezi evde volta atmasina sebebiyet vermek icin daha sonra puanlarimi verecegimTR saatiyle oylama son Cumartesi 23.59 üstad, sizin orayla burayı senkron etmek biraz zor![]()
Eminim hangisi olduğuna - %70 kazanacak benceListede bir şarkı var ki can evimden vuruldum. Çok severim. Umarım kazanır kendisi.
Bir şarkı var ki hala döngüde dinliyorum. Harika bir şey
Bu yuzden bu yarısmayı çok seviyorum
![]()
Seni sarkimla mutlu ettiğim için mutluyumBir şarkı var ki hala döngüde dinliyorum. Harika bir şey
Bu yuzden bu yarısmayı çok seviyorum
![]()
Ctesi sabah 10 da yağmurlu havada hangi Tasklarını öteledi bu durum ?Puanlar gonderildi
1 saatimi yedi şu yarışma