Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.264
- 4.286
- 2.248
Oy kullanır iken bu hale geldiğiniz söyleniyor
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oy kullanır iken bu hale geldiğiniz söyleniyor
![]()
Taskin sagolsunYalniz ben senin parcani sevmedim. Kusura kalma. Gecenkine de puan vermemistim.
İsteğe bağlı, @Ulaş Metin üstad öyle bir teklifle geldi, ilan sürecinde tekrar bir sorarız o şekilde mi klasik mi diye size kalmış kısacasıNeler oluyor su an anlamis degilim, ghost list mi yapiliyor.
Marti Tag odulleri mi?
Aksam deplasmana maca(!) gidiyorum erkenden bilgilenmem lazim
Tren gibi oy verme haklari siralanmis aktarmalardan bahsediliyor. tanimasam yarismayi TFF ve haciosman mi yonetiyor diyecegim ata beyim.İsteğe bağlı, @Ulaş Metin üstad öyle bir teklifle geldi, ilan sürecinde tekrar bir sorarız o şekilde mi klasik mi diye size kalmış kısacası
Tag ise Parçalı Kurbağa Adam gibi üstad sizdeki
Kaos yok yahu, teklif ile gelindi o kadar bir değişim yok an itibarıyla üstad, odül var ekstra olarakTren gibi oy verme haklari siralanmis, tanimasam yarismayi TFF ve haciosman mi yonetiyor diyecegim ata beyim.
Bu kaos dindirilmeli bir an evvel
En son aha böyle bırakıp kaçacağım heMaalesef yarış güvenliğine bir kez daha gölge düşmüştür
Goygoy yapmaktayiz beyefendi, elinize emeginize saglikKaos yok yahu, teklif ile gelindi o kadar bir değişim yok an itibarıyla üstad, odül var ekstra olarak
Goygoy yapmaktayiz beyefendi, elinize emeginize saglik
En son aha böyle bırakıp kaçacağım he
![]()
Kadikoy'den tasin hocam.Taskin sagolsunGSCEurovision in bahtsiz ikincilik rekoruna gidiyorum.

Yarısmanın Fb'si oldu, semtin gölgesi bırakmıyorKadikoy'den tasin hocam.

Yav öğretmenim geçende aynisini dedin. 1. Fark attiAn itibarıyla 16 oy ulaşmıştır.
Sonuçlar ise diğer yarışmaya nazaran çok yakın birbirine.
![]()
Bana yüksek puan vermemisse at gitsin23.58 de internet kesilmesi sonucu diskalifiye![]()
![]()
Ben daha şarkıları dinlemedim@Barış Savaş İhtiyar anlamayız da puan vermeyiz diye şarkının türkçe çeviri halini sen mi gönderdin![]()