- 6 Eylül 2014
- 95.152
- 65.698
- 4.608
Aynen daha oy atmadım dinlemedimde bir ara atarimOy gönderimi 23.59 a kadar sürmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen daha oy atmadım dinlemedimde bir ara atarimOy gönderimi 23.59 a kadar sürmektedir.
Aynı şekilde düşünüyorum reisKarsi cinse olan zaafimdan faydalanmaya calismis bazi arkadaslar. Teessuf ve tesekkur ediyorum..

Aynı şekilde düşünüyorum reis![]()
Lütfen burda avrat yarışması yapmıyoruz ciddi olalimAynı şekilde düşünüyorum reis![]()
Maalesef ihtiyar kadınlar zayıf noktamLütfen burda avrat yarışması yapmıyoruz ciddi olalim
O her erkegin zayıf noktası ama burda bir müzik yarismasi var. Abazanliga bu konuda ara vermelisin. Hele Arif abimi hiç anlamıyorum. Amerika'da yaşıyorsun sen neler yasiyon kimbilir orda doymussundur diye dusunuyordumMaalesef ihtiyar kadınlar zayıf noktam
Aynen daha oy atmadım dinlemedimde bir ara atarim
Eben uğruna çekildim Cemrem benimMurat durmaz idealleri ugruna yarismadan cekildi mi
Sana wp den yolladığım geri çekil haberine sen kanks yavEben uğruna çekildim Cemrem benim![]()
Sana wp den yolladığım geri çekil haberine sen kanks yav
Sen de iyi raiting toplatıyorsun yarışmaya20 oy sonunda sahiden puanlar çok yakın, kan gövdeyi götürecek
![]()
Doymak yok.O her erkegin zayıf noktası ama burda bir müzik yarismasi var. Abazanliga bu konuda ara vermelisin. Hele Arif abimi hiç anlamıyorum. Amerika'da yaşıyorsun sen neler yasiyon kimbilir orda doymussundur diye dusunuyordum
Yönetim içini mi dinliyorsun, aha yakaladık22.30 a kadar göndermeyenler süresiz banlanacak diye bir bilgi duydum umarım doğru değildir
Büyük konuşmayayım ama ben genel olarak İdeallerim dışında geri çekilmem kanks yav
İşimiz bu üstad, maksat birlikte eğlenebilmek, umarım keyifli geçiyordurSen de iyi raiting toplatıyorsun yarışmaya![]()
Yıllardır takip ederim. İlk defa katıldım yani o derece…İşimiz bu üstad, maksat birlikte eğlenebilmek, umarım keyifli geçiyordur![]()