Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.737
- 6.429
- 1.073
Müzik evrensel mi göreceğiz. Bıçak sırtı olur sonuçlar.20 oy sonunda sahiden puanlar çok yakın, kan gövdeyi götürecek
![]()
Son şampiyon Kavukçu tahtını kaybedecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müzik evrensel mi göreceğiz. Bıçak sırtı olur sonuçlar.20 oy sonunda sahiden puanlar çok yakın, kan gövdeyi götürecek
![]()
Bu arada liste çok iyi diyerek click bait mi yaptın ahbert toplarken :d
- Ata B. Oğuz
- Mert S. Yüksel
- Berke Cüce
- Cengiz Güneş
- Alp Duman
- Hüsnü Ayabakan
- Ulaş Metin
- Gökhan Aytepe
- Metin İbrahim Kavukçu
- Aras Şimşek
- Emir Sato
- Murat Yanut
- Sedat Yıldız
- Furkan Korkmaz
- Oral Sevmez
- Can Erden
- Selçuk Sarı
- Kerem Uygun
- Barış Savaş
- Savaş Barış
Toplam oy kullanan sayısı 20 oldu. 6 Kişi kaldı.
Yine tek atmıştım lan şarkına@Ata B. Oğuz Biraz da itiraf vakti arkadaşlarOral Sevmez'in bu yarışmaya katılımıyla beraber 1 şeyler ters gideceği belliydi bu yarışmada
Oral Sever benim şarkıyı doğru tahmin etti diye Ata ile 1 tiyatro düzenleyelim dedik
Bana da cazgır kadın gibi 1 rol düştü
Gereğiyle iyi oynadığımızı düşünüyoz biz kankslar yav
![]()
@Ata B. Oğuz Biraz da itiraf vakti arkadaşlarOral Sevmez'in bu yarışmaya katılımıyla beraber 1 şeyler ters gideceği belliydi bu yarışmada
Oral Sever benim şarkıyı doğru tahmin etti diye Ata ile 1 tiyatro düzenleyelim dedik
![]()
Hakkını helal et knk@Ata B. Oğuz Biraz da itiraf vakti arkadaşlarOral Sevmez'in bu yarışmaya katılımıyla beraber 1 şeyler ters gideceği belliydi bu yarışmada
![]()
Bir taraftan 00.30 gibi açıklamayı düşünüyorum ama geç olacağı için emin değilimBu gece mi açıklayacaksın?
O puanları yakın olanlardan birisi sensen forumda son günün olabilir20 oy sonunda sahiden puanlar çok yakın, kan gövdeyi götürecek
![]()

Niye ulanHakkını helal et knk![]()
Et sen kankimNiye ulan![]()

Senin benEt sen kankim![]()
O puanları yakın olanlardan birisi sensen forumda son günün olabilir
![]()

Bu arada, bu kadar gifin üstüne dayanamadım açtım seriyiSonuç ilanında gelen alıntıları okur iken
![]()