138. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Çalma Listesi İlan Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 oy sonunda sahiden puanlar çok yakın, kan gövdeyi götürecek

Adam Sandler Fighting GIF
Müzik evrensel mi göreceğiz. Bıçak sırtı olur sonuçlar.

Son şampiyon Kavukçu tahtını kaybedecektir.

@Ata B. Oğuz Biraz da itiraf vakti arkadaşlar :D Oral Sevmez'in bu yarışmaya katılımıyla beraber 1 şeyler ters gideceği belliydi bu yarışmada :D Oral Sever benim şarkıyı doğru tahmin etti diye Ata ile 1 tiyatro düzenleyelim dedik :D Bana da cazgır kadın gibi 1 rol düştü :D Gereğiyle iyi oynadığımızı düşünüyoz biz kankslar yav :D

Listeyi dinledim şimdi puanlamaya geçiyorum 23.58 de enterlarım :asd: Bu arada liste çok iyi diyerek click bait mi yaptın ahbert toplarken :d
  • Ata B. Oğuz
  • Mert S. Yüksel
  • Berke Cüce
  • Cengiz Güneş
  • Alp Duman
  • Hüsnü Ayabakan
  • Ulaş Metin
  • Gökhan Aytepe
  • Metin İbrahim Kavukçu
  • Aras Şimşek
  • Emir Sato
  • Murat Yanut
  • Sedat Yıldız
  • Furkan Korkmaz
  • Oral Sevmez
  • Can Erden
  • Selçuk Sarı
  • Kerem Uygun
  • Barış Savaş
  • Savaş Barış

Toplam oy kullanan sayısı 20 oldu. 6 Kişi kaldı.

@Ata B. Oğuz Biraz da itiraf vakti arkadaşlar :D Oral Sevmez'in bu yarışmaya katılımıyla beraber 1 şeyler ters gideceği belliydi bu yarışmada :D Oral Sever benim şarkıyı doğru tahmin etti diye Ata ile 1 tiyatro düzenleyelim dedik :D Bana da cazgır kadın gibi 1 rol düştü :D Gereğiyle iyi oynadığımızı düşünüyoz biz kankslar yav :D
Yine tek atmıştım lan şarkına :D

Perde arkasından böyle izledik :asd:

Late Night Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

Emir Sato'nun bu defa çok güçlü hazırlandığını düşünüyorum. Sürpriz yapabilir.

Can Erden ilk 5'teki yerini korur.

Murat Yanut yine çok iddialı ama bu defa ilk üçe giremezse ben de hayalkırıklığı yaşarım.

Mert, Ata ve Arif tam rengini belli etmedi gibi geldi listedeki parçalara baktığımda. Bu nedenle sonuçlar kıran kırana geçecek gibi.

Cengiz de sürpriz yapabilir.

Çok kritik.

Hakkını helal et knk 😌

Aras ve Sedat da şampiyonluğu paylaşırsa aynı puanda yeniden şarkı göndersinler oylayalım derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt