- 25 Ocak 2010
- 53.465
- 39.138
- 3.923
Can erden kizin evine deplasmana gitti siz hala burada erkek erkege eurovision oylayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne hızlı 1 bilgisayarın ve internetin var senin ulanBu arada, bu kadar gifin üstüne dayanamadım açtım seriyi
![]()
Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu İzleyin | Disney+
Jack Sparrow'u kurtarmak için dostları bir araya gelmelidir.www.disneyplus.com
Geç olur.Bir taraftan 00.30 gibi açıklamayı düşünüyorum ama geç olacağı için emin değilim
Bu arada, bu kadar gifin üstüne dayanamadım açtım seriyi
![]()
Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu İzleyin | Disney+
Jack Sparrow'u kurtarmak için dostları bir araya gelmelidir.www.disneyplus.com
Önceki yarışmada hiç tarzım olmayan bir şarkıyla 3.lugu almışken bu sefer birinciliği bırakmam herhalde. Bu kadarda mütevazı insanimdir.Emir Sato'nun bu defa çok güçlü hazırlandığını düşünüyorum. Sürpriz yapabilir.
Can Erden ilk 5'teki yerini korur.
Murat Yanut yine çok iddialı ama bu defa ilk üçe giremezse ben de hayalkırıklığı yaşarım.
Mert, Ata ve Arif tam rengini belli etmedi gibi geldi listedeki parçalara baktığımda. Bu nedenle sonuçlar kıran kırana geçecek gibi.
Cengiz de sürpriz yapabilir.
Çok kritik.
Önceki yarışmada hiç tarzım olmayan bir şarkıyla 3.lugu almışken bu sefer birinciliği bırakmam herhalde. Bu kadarda mütevazı insanimdir.
İlan Kayseri maçı önü demiş idim ilk üstad, o sebeple 23.59 oy için son belki 30 dakika sonra da açıklarım hafta sonu çoğunluk burada olursa gece eğlence çıkarGeç olur.
Yarım saat ileri atmadan bağlı kalalım 23.59 gibi top patlasın.
SOL mu ahbDerin lobilerde sabahtan beri gifleşiyoruz
Ayrıca evet, internet hızım bayağı tatmin edici
Ekli dosyayı görüntüle 286302

@Savaş Barış Görüntülü konuşurken internet bağlantılarımız yavaş olduğu için ara ara bulanık 1 görüntü eşliğinde konuşan bizler olarak tepkimiz temsili kanks yavDerin lobilerde sabahtan beri gifleşiyoruz
Ayrıca evet, internet hızım bayağı tatmin edici
Ekli dosyayı görüntüle 286302
Maalesef 1.5 yıl önce 9 yılın ardından SOL'u bıraktım yıllar sonra. Taşındığım yerde altyapısı yoktu, Telekom'a geçtim. Bundan da memnunum yalan yok ama SOL'un destek hizmeti çok iyiSOL mu ahb
ben de memnunumYalnız COD için sabit ip gerekiyor da oynamıyorum neyse ki tek sıkıntı o SOL için
Ekli dosyayı görüntüle 286303
Bunu gören sen kanks yav@Savaş Barış Görüntülü konuşurken internet bağlantılarımız yavaş olduğu için ara ara bulanık 1 görüntü eşliğinde konuşan bizler olarak tepkimiz temsili kanks yav
![]()
Azgın tircinin tadına bakmak isteyen oyunu geç atabilir, kendi bilir1 saat sonra açıklansın, soyunurum bak
En guclu sarkiyla sonuncu oldu sato reis. Bu defa da hayalkirikligina ugramaz insEmir Sato'nun bu defa çok güçlü hazırlandığını düşünüyorum. Sürpriz yapabilir.
Can Erden ilk 5'teki yerini korur.
Murat Yanut yine çok iddialı ama bu defa ilk üçe giremezse ben de hayalkırıklığı yaşarım.
Mert, Ata ve Arif tam rengini belli etmedi gibi geldi listedeki parçalara baktığımda. Bu nedenle sonuçlar kıran kırana geçecek gibi.
Cengiz de sürpriz yapabilir.
Çok kritik.
Bir önceki yarışmada cidden hakkı yenen bir parçaydı.En guclu sarkiyla sonuncu oldu sato reis. Bu defa da hayalkirikligina ugramaz ins