- 25 Ocak 2010
- 53.473
- 38.945
- 3.763
Mafya murat’a iyi oran vermisler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalancı feramuzun misketlerini yesinmi Onurum
0 puan verdim ben de ayni seyi dusunup.Abi hadi 1-2 şarkı 15 milyon üstü karışmış olabilir de Taylor Swift hapşırsa 100 milyon izlenir onu nasıl düşünemediniz.
Avrada bak 12 puan gelir diye mi attınız yoksa.
Normal gslisiniz lobiler Tofaşlar zaladlar alışıksınız
Chatgpt'ye göre favoriyiz bakalım adalet yerini bulacak mı
Aİ ya rüsvet olarak ne verdinChatgpt'ye göre favoriyiz bakalım adalet yerini bulacak mı![]()
Aylık 20 dolar ama sanal karttan verdiğim için gelecek ay çekemez enayiAİ ya rüsvet olarak ne verdin
Gemini bu. Şimdi şu mesajı Gemini'ya göstersem oranını 150 yapar, trip atıp hesabı kapatır.Chatgpt'ye göre favoriyiz bakalım adalet yerini bulacak mı![]()
Puan verecek sarki bulmakta zorlandim acikcasi. Ama 2-3 tane begendigim sarki var.
Abi hadi 1-2 şarkı 15 milyon üstü karışmış olabilir de Taylor Swift hapşırsa 100 milyon izlenir onu nasıl düşünemediniz.
Avrada bak 12 puan gelir diye mi attınız yoksa.
Bu batı özentileri ifşayıda yabancı atar üstadTelegram grubu kuralım wp grubuna karşı, yerli ifşa da atarız
@Savaş Barış Onur'umla bizim ortak 10 Tb Hard Diskimiz varTelegram grubu kuralım wp grubuna karşı, yerli ifşa da atarız
Levent kolpgun çıktıYarışmayı kim kazanır öğrenmek mi istiyorsun?
Öyleyse çevir çarkıı, çarkıfelekk
![]()
Wheel Decide | 139. Geleneksel GSCimbom Eurovisionu Kim Kazanır?
Can't decide? Wheel Decide for you! Set your own custom choices and then spin the wheel to make the random decision (lunch, movie, anything!)wheeldecide.com