Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.836
- 15.543
- 2.323
Videolar kendinize ait değildir umarım kanks

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videolar kendinize ait değildir umarım kanks
Severmisin demir elması gibiEvet kısmen diyebiliriz
çok sever beni selamlarımı söyle kankaLevent kolpgun çıktı
Yabancı Videolar var.Yerli videolara karşıyız.Dava açılmalıdır o tarz paylaşım yapanlara..Videolar kendinize ait değildir umarım kankszira 10tb çok fazla
Bende seni severim kankçok sever beni selamlarımı söyle kanka
Sizi yazdım gruba zaten kankim Onur ordada moderatörYabancı Videolar var.Yerli videolara karşıyız.Dava açılmalıdır o tarz paylaşım yapanlara..
Bugün 23:59Puanlama süresi en son nezaman
Geceye dogru uzamalıdır zaten yarin aksam açiklanacak sonuçlarBugün 23:59
Murat yanut 3. oranı 1.10 olması lazım. Üst üste üçüncü üçüncülük için oylara talibim
iyi çevir , taş maş sıkışmıştır
AciklayamamHangileri?
Yarışmayı kim kazanır öğrenmek mi istiyorsun?
Öyleyse çevir çarkıı, çarkıfelekk
![]()
Wheel Decide | 139. Geleneksel GSCimbom Eurovisionu Kim Kazanır?
Can't decide? Wheel Decide for you! Set your own custom choices and then spin the wheel to make the random decision (lunch, movie, anything!)wheeldecide.com
Telefon numaramı paylaşıyorum Wp grubuna ekleyin. Ağzınızı kırdırtmayın.![]()
Ben Wp Grubu'nda alım yaparım ama alım yaparsam bu gizli kişi beni gruptan atacağını söyledi.Kusuruma bakma Levent abi gizli kişinin telefonunu bekleyeceksinBizim Wp Grubu'nda her an alım olur1 anda katılım linki içeren 1 mesaj gönderilir.Ve bu mesajı gönderen kişi de gizli 1 şekilde gönderim sağlar.Ben bile bilmiyom kim gönderiyo sana öyle diyeyim kanks yav
![]()
Evrak işleri yoğun amma velakin yarına yarışmayı yetiştireceğimAta b oğuz ustad nerede yav, yazılı sonuçlarını mı okuyor. Hic gozukmedi bugun