- 12 Haziran 2015
- 33.162
- 26.116
- 2.533
Özel hayat kalmamış

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özel hayat kalmamış
Spor ve gençlik bayramın mübarek olsun heis#5. yıldız şerefine sn. dostum ATAnın organize ettiği bu turnuvaya katılmak istiyorum şayet yer varsa
Spor ve gençlik bayramın mübarek olsun heis
Size her zaman yer var Hayri ağabeyim#5. yıldız şerefine sn. dostum ATAnın organize ettiği bu turnuvaya katılmak istiyorum şayet yer varsa
2 tane buldum , birini kullandım aklım diğerinde kaldı 7200$ paslarımSarki bulmakta bayagi zorlaniyorum...
Cok pahali, renktas2 tane buldum , birini kullandım aklım diğerinde kaldı 7200$ paslarım
Pazarlık sünnettir
50 çok yav 20'nin üstü bile fazla , klişe olmuş parçalar dönüp durmasın daha iyi , hem sezon başladıktan sonra kural değişikliği oluyor sürekli, ideallerimiz var sonuçtaDostlar 15'i 50'ye çıkaralım o halde, daha önce göndermiş olanlar da yine değiştirebilir parçalarını dilerler ise![]()
![]()
eyvahDostlar 15'i 50'ye çıkaralım o halde, daha önce göndermiş olanlar da yine değiştirebilir parçalarını dilerler ise![]()
![]()
15 parçada kaldık yaw, bu yarışmalık az şarkı ile idare ederiz kalsın o halde50 çok yav 20'nin üstü bile fazla , klişe olmuş parçalar dönüp durmasın daha iyi , hem sezon başladıktan sonra kural değişikliği oluyor sürekli, ideallerimiz var sonuçta![]()
Hoşgeldin reis nerelerdesin?#5. yıldız şerefine sn. dostum ATAnın organize ettiği bu turnuvaya katılmak istiyorum şayet yer varsa