- 12 Haziran 2015
- 33.162
- 26.116
- 2.533
Düzelttim onu yawHerkesin etiketini doğru yapıp Berk Cüce diye yazarsan alınır bence kanks yav![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düzelttim onu yawHerkesin etiketini doğru yapıp Berk Cüce diye yazarsan alınır bence kanks yav![]()
Listede sırıtışı bana kahkaha attırıyodu kanks yavDüzelttim onu yaw![]()
![]()
23.58 de atacak olan Onuru beklememiz gerekYeterli oylamaya geçelim
Parçaları bu gece dinleyebilecekmiyiz@Hayri Cund ağabeyim, şarkıyı bu gece 23.59'a kadar demiş idik, ne durumdasın?
kısıt olarak 15m üstü dinlenme olmayacak demiş idik bu yarışma için
Yok öyle 139. A da göndermen şartBu forumda yaptigim en büyük hata 138. eurovision’a katilmakti
Sonuc günü aksam heyecandan gece sinirden uyuyamadim
Sabah arvelesle ayakta durdum
Benden pas
Üstad bir seferinde 2.olmuş idik çok ufak farkla, ama eğlenmeye değiyor gel katıl lütfen <3Bu forumda yaptigim en büyük hata 138. eurovision’a katilmakti
Sonuc günü aksam heyecandan gece sinirden uyuyamadim
Sabah arvelesle ayakta durdum
Benden pas
140 ile freestyle geri dönüyoruz139'da konsept limit hiçbirşey olmasın
Şarkı bulana kadar kafam patladı
Yazdık elli kere Murat'ı da alın diye , bende numarası yok@Murat Durmaz Wp organizasyonumuzda katılmana onay vermiş idik katıldın mi kanks yav![]()
Asıl şimdi Yarismaya dengeleri degistirecek bir isimi çağrışım yapıyorum hic bir sey eskisi gibi olamaz artik reisYazdık elli kere Murat'ı da alın diye , bende numarası yok
İlla @Ali Rıza DEMİR ağabeyimi getirtecenAsıl şimdi Yarismaya dengeleri degistirecek bir isimi çağrışım yapıyorum hic bir sey eskisi gibi olamaz artik reis
@Vasfi Vural 139.şarkı yarışmaya katilım sağlaman için davet ediyorum Müziğin duayen ismi
en son ne yedim basligina gelİlla @Ali Rıza DEMİR ağabeyimi getirtecen
Ben yokum üstad yarin is var haftabasi sendromuna girdim
Sen şarkıyı at , wp grubundan sonuçları atarız sanaBen yokum üstad yarin is var haftabasi sendromuna girdim