Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.836
- 15.543
- 2.323
İşte king is backYer varsa katılmak isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte king is backYer varsa katılmak isterim
15 milyon yüzünden bulamıyorum biraz mühlet isterim
Elimde yedek kelepir 2 yerli , bir yabancı şarkı mevcut Onurum15 milyon yüzünden bulamıyorum biraz mühlet isterim
Kaçışlardayım demiyorda hafta başi sendromu oluyor sali nasil hafta başi oluyor lanBen yokum üstad yarin is var haftabasi sendromuna girdim
Başlığa gittim adam like atıp gitti , komple forumu bırakmadı inşallahen son ne yedim basligina gel
Bugun tatildiKaçışlardayım demiyorda hafta başi sendromu oluyor sali nasil hafta başi oluyor lan
not aliyorum reisBaşlığa gittim adam like atıp gitti , komple forumu bırakmadı inşallah
Gudullulu sarı melekten alem yanar şarkısına 7200 dolar ödedim, dolandirildimElimde yedek kelepir 2 yerli , bir yabancı şarkı mevcut Onurum
En çıplağından
Ulan tatil olunca ne oluyor hafta başi senin çalistigin günmü cumaya kadar tatil olsan hafta başi sendromu diye cuma ya mi diyecektin :dBugun tatildi
Yarin is gunu
Tatil bitti üstad
3000'e @Murat Durmaz 'a Allah yalvarması ben sattım onu , benide dolandırdıGudullulu sarı melekten alem yanar şarkısına 7200 dolar ödedim, dolandirildim
Bana ver ağabeyElimde yedek kelepir 2 yerli , bir yabancı şarkı mevcut Onurum
En çıplağından
Gelemem kusuruma bakma kanks..
@Ata B. Oğuz Vazgeçtim bu yarışmaya katılıyom ben kanks yavBen yokum üstad yarin is var haftabasi sendromuna girdim
allahın kölesi 3 gün tatil görünce sendroma giriyorBugun tatildi
Yarin is gunu
Tatil bitti üstad
Yabancı olan zenci, üstten smokin giyiyor altta hiçbişe yokBana ver ağabey
yeter patron daha aşağılara düşmeyelim22 Parça olduk![]()