- 1 Ağustos 2009
- 45.354
- 44.066
- 4.258

Haydi oylamaya geçelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bu işi gece vakitlerine mesai saatlerine sıkıştırmasak mı?
Haydi oylamaya geçelim
Haydi oylamaya geçelim
@Ata B. Oğuz Sınav haftası diye yarışmaya ara vercekken 1 de bunun üstüne hemen listeye geçilmesi mi
Haydi oylamaya geçelim
Kazandığım yarışmanın sonucunu uyanınca öğrendim ağabeyValla bu işi gece vakitlerine mesai saatlerine sıkıştırmasak mı?
Şarkı gönderim işlemini tamamlandın mı@Ata B. Oğuz Sınav haftası diye yarışmaya ara vercekken 1 de bunun üstüne hemen listeye geçilmesi miPedri gibi yorulacak ve hevesi kalmayacak 1 saatten sonra temsili kanks yav
![]()
Bundan sonra sabah namazına müteakipGece yarısı yapmayalım yine açıklama işini rica ederim. 3'e kadar bitmiyor sonra fb-eyüp maçı tribünleri gibi kalıyor bura.
Reklam için teşekkürler dostum, birdahaki yarışmada ücretsiz 3 sapık şarkın bendenŞerefli 3.luklere sahibim bende, ama hırs ile katılıyorum, bu sefer garantiye alıp azgın tirci dostumdan 7200$ karşılığı canlı kanlı pavyon şarkısı satın alıp gscyi göz zevkine bogdurarak tarlaları sattirir gibi 12 puanları alacağım. Sende yılma, azimli ol dostum
Wp grubuyla uğraşıyom şu anda onlarla uğraşırken şarkı seçmeyi unutup yarışmaya katılamam kahkaha atmalık 1 olay olur heaaaaŞarkı gönderim işlemini tamamlandın mı
Kura ile seçilecegi deklare edildi geriden gelme de şarkısını seç kanks yavWp grubuyla uğraşıyom şu anda onlarla uğraşırken şarkı seçmeyi unutup yarışmaya katılamam kahkaha atmalık 1 olay olur heaaaa![]()
Ben hazır şablon rica ettim üstad isimleri puanları kendim ekledim@Ata B. Oğuz bana bak öğrencileri uzak tut ,
çocukların ahlakını bozduk iyice
Düşünsene öğrencisin hocan senden Oral Sevmez yazılı 1 tasarım istiyoBen hazır şablon rica ettim üstad isimleri puanları kendim ekledim![]()
![]()
Sende oral sev olum niye sevmiyorsun lan milleti dalga geçirtiyorsun ediyorsun böyleSabah derste ogrencileri t.şak gececek ata beyle benim yuzumden
istediğinle katılabiliyorsun sadece 15milyon üstü olmayacak ve o parçanın canlı sürümü olacak konser vskonsept nedir arabesk ise katılım sağlayacağım
Benim dinlediğim 10 izlemeli şarkılar varistediğinle katılabiliyorsun sadece 15milyon üstü olmayacak ve o parçanın canlı sürümü olacak konser vs
Murat durmaz koydu ismimiSende oral sev olum niye sevmiyorsun lan milleti dalga geçirtiyorsun ediyorsun böyle![]()