- 26 Ocak 2021
- 35.739
- 34.336
- 2.233
Insaflı davranmış ben koymalı idim bana sorsaydın ya kanks yavMurat durmaz koydu ismimi
Keramettin admiri gaza getirip

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insaflı davranmış ben koymalı idim bana sorsaydın ya kanks yavMurat durmaz koydu ismimi
Gönderiniz o vakit sn kayalarBenim dinlediğim 10 izlemeli şarkılar var
Ama bu ahraz gscliler anlamaz
Gaza gelen 1'i varsa o da sensinMurat durmaz koydu ismimi
Sabahtan beri yeni gelin gibi nazlaniyorsun zaten ismine yakisan bir sekildeSabah derste ogrencileri t.şak gececek ata beyle benim yuzumden
Hazirlik siniflarinda /ortaokul seviyesinde ilk yabanci dil ders kitaplarinda alakasiz fotografli dinlemeli etmeli seyler vardir yaSabah derste ogrencileri t.şak gececek ata beyle benim yuzumden
Kendi söylüyor üstad 10 değil 7 falan , henüz çift hanelere ulaşmadı10 izlemeli şarkı ne olabilir ki
Feramuz kayaların bizzat kendi sesinden dokunmayin çok fenayım cover10 izlemeli şarkı ne olabilir ki
Dat kim renkdasForumda DAT nin açtığı en saçma başlıklarla yarışır konulardan biri de burasıdır diye düşünüyorum, kusura bakmayın. Katılmayı hiçbir vakit düşünmedim; becerisi olanlar kendi icraatlarını sunsa bir şey demeyeceğim de...
Kamuoyunun nabzını tutan kazanır hocam, bu da bir maharet.Forumda DAT nin açtığı en saçma başlıklarla yarışır konulardan biri de burasıdır diye düşünüyorum, kusura bakmayın. Katılmayı hiçbir vakit düşünmedim; becerisi olanlar kendi icraatlarını sunsa bir şey demeyeceğim de...
Rezil mi etmek istiyon beni olm gagagaghaEe katıldın mı lan bari :d @Hakan Kuzu
Ne rezilliği knk , goy goy muhabbet, makara yapıyoruz kazanmak kaybetmek önemli değil maksat eğlenceRezil mi etmek istiyon beni olm gagagagha
Türkceme tsak gecersiniz knkNe rezilliği knk , goy goy muhabbet, makara yapıyoruz kazanmak kaybetmek önemli değil maksat eğlence