139. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Çalma listesi İlan Edildi

Kriterler zorlayıcı idi ona rağmen çok iyi katılım oldu. Seviyorum sizleri, çok teşekkür ederim herkese
Heart Hands GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Yarışmanın hakkaniyetli olduğunu düşünmüyorum reis. Bu seferlik bensiz devam edin 👍🏻
Şerefli 3.luklere sahibim bende, ama hırs ile katılıyorum, bu sefer garantiye alıp azgın tirci dostumdan 7200$ karşılığı canlı kanlı pavyon şarkısı satın alıp gscyi göz zevkine bogdurarak tarlaları sattirir gibi 12 puanları alacağım. Sende yılma, azimli ol dostum

Şerefli 3.luklere sahibim bende, ama hırs ile katılıyorum, bu sefer garantiye alıp azgın tirci dostumdan 7200$ karşılığı canlı kanlı pavyon şarkısı satın alıp gscyi göz zevkine bogdurarak tarlaları sattirir gibi 12 puanları alacağım. Sende yılma, azimli ol dostum
7200 dolar masrafa rağmen 1.ci olamazsan sen reis

7200 dolar masrafa rağmen 1.ci olamazsan sen reis

İçimizdeki Anadolu irfanini gozardi ediyorsun reis. Pavyon kırmızı çizgimiz. 8 senelik Ankara gecmisimde ulus duraklarının önünde gencinden yaşlısına yerdeki kartlara özlemle bakan halkımızı gördüm ben. Alev, oksan, sarı tutku su bu derken.. hacibayrama gidiyorum diye yola çıkan 65 yas ustu belesci dedelerimizin Egodaki muhabbetlerinden tut, hamamda karşılaştığım Çankırı, Çorumdan gelen yiğit inşaat işçilerimizin muhabbetine kadar geniş bir gözlem havuzum mevcut. Kendim hiç gitmedim ama 16-17 yaşlarındaki gençlerimizin fotoshoplu Selena Gomez resimlerinin üzerinde yazan Oksan x pavyonda sahnede yazan karta bakarkenki gozlerindeki isiltidan ilham aldım.

Geri
Üst Alt