- 12 Haziran 2015
- 33.166
- 26.120
- 2.533
Kriterler zorlayıcı idi ona rağmen çok iyi katılım oldu. Seviyorum sizleri, çok teşekkür ederim herkese

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarışmanın hakkaniyetli olduğunu düşünmüyorum reis. Bu seferlik bensiz devam edinneden yaw
Burada dönen şey goy goy yahu neden hakkaniyetsiz olsun, kaldı ki eğlence için yapıyoruz bir yaptırımı vs yok kiYarışmanın hakkaniyetli olduğunu düşünmüyorum reis. Bu seferlik bensiz devam edin![]()
Hg heis.Nerelerdeydin?Sağlıkla ilgili 1 sıkıntın yoktur inşallah..
hüstad fener gibi sahadan çekilme, yapıyla savaşacağızYarışmanın hakkaniyetli olduğunu düşünmüyorum reis. Bu seferlik bensiz devam edin![]()
Gündüz olacak üstad, geçen maç gününe denk gelmesin diye erkene çekilmiş idiGece yarısı yapmayalım yine açıklama işini rica ederim. 3'e kadar bitmiyor sonra fb-eyüp maçı tribünleri gibi kalıyor bura.
Oral den isminden dolayimi kaçiyorsun hea
Şerefli 3.luklere sahibim bende, ama hırs ile katılıyorum, bu sefer garantiye alıp azgın tirci dostumdan 7200$ karşılığı canlı kanlı pavyon şarkısı satın alıp gscyi göz zevkine bogdurarak tarlaları sattirir gibi 12 puanları alacağım. Sende yılma, azimli ol dostumYarışmanın hakkaniyetli olduğunu düşünmüyorum reis. Bu seferlik bensiz devam edin![]()
@Oral Sever @Oral Sevmez Bunun üzerine kutlamak için Şahin, Oral'ı şaplaklamalıHb ahbert sağlıklıyım çok şükür![]()
7200 dolar masrafa rağmen 1.ci olamazsan sen reisŞerefli 3.luklere sahibim bende, ama hırs ile katılıyorum, bu sefer garantiye alıp azgın tirci dostumdan 7200$ karşılığı canlı kanlı pavyon şarkısı satın alıp gscyi göz zevkine bogdurarak tarlaları sattirir gibi 12 puanları alacağım. Sende yılma, azimli ol dostum
Tek korkum benim parçanın ilk sıralarda olması, diğer yarışma kurtuldukWp grubunda 1 karışıklık var herkes şampiyonluk sırasının kendisine gelmesini istiyo.Bu durumu çözemezsek bizim ekipten bu yarışmada şampiyon çıkmaz![]()
Bunun çözümüne ; Kura çekip öyle belirleyeceğiz dedik en son okumadın mi onuWp grubunda 1 karışıklık var herkes şampiyonluk sırasının kendisine gelmesini istiyo.Bu durumu çözemezsek bizim ekipten bu yarışmada şampiyon çıkmaz![]()
7200 dolar masrafa rağmen 1.ci olamazsan sen reis