14/15 Sezonu İçin Yabancı Forvet Transferi

Mandzukic olmaz zaten ama O'nun gibi birisi olsun. Her yönüyle muhteşem bir santrafor.

Santrafor için değil ama hızlı kanat oyunu için Salzburg'da oynayan Mane ve Kampl'ı almalıyız bana göre.

Benim için de forvetin tanımı kendisi de işte...

Kanat için transfer yapılmaz sanırım. Forvet ve stoperden para kalırsa belki orta saha.

Listedekilerin hiçbirini takımda görmek istemem açıkçası. Bu isimler geleceğine Drogba ile bir sezon daha devam edilsin. Bonservis ödenerek bir forvet alınacaksa eğer seçenek sunabilirim. Batshuayi için şartlar zorlanmalı.

Oyumu Dzeko' ya verdim ama Sneijder Galatasaray' a geldiyse ve oynuyorsa neden Mandzukic de olmasın. Bence imkanlar zorlanmalı.

Listedekilerin hiçbirini takımda görmek istemem açıkçası. Bu isimler geleceğine Drogba ile bir sezon daha devam edilsin. Bonservis ödenerek bir forvet alınacaksa eğer seçenek sunabilirim. Batshuayi için şartlar zorlanmalı.

batsuayi gelecekse drogba'dan vazgecmeye raziyimdir

batsuayi gelecekse drogba'dan vazgecmeye raziyimdir

Brumadan sonra alınan ikinci yüksek potansiyelli oyuncu olur. Şu istatistiğe bak. 48 maç 22 gol 6 Asist. Şu Belçikaya bizim Scoutlar niye girmiyor anlamış değilim.

kesinlikle doumbia hem yaş itibarı ile hemde aranan kan olma özelliği ile çoğu dzeko demiş ama kanat özürlü bizim takımda istenileni vermez ayrıca çok yüksek maliyeti

gelecek sene oyun yapısına göre forvet transferi yapmamız lazım

1-kanatlı sistemde ve sneijder kalırsa mandzukic,dzeko,gomez

2-tek başına iş yapabilen topçular istiyosak lisandro,j.martinez,benteke,batshuayi,gyan,eto,doumbia

3-pivot forvetsiz bi oyun için gabbiadini,villa

isimlere takılmayın stilleri bakımından örnektir ona göre

Leandro Damiao beğendigim bir forvet teknik hava toplari iyi.Alinmsini isterim.Hem de genç.Ben büyük takimlarda oynamiş oyuculara pek sicak bakmiyorum.Bize başariya aç oyuncu lazım.Bu aralar pek popüler degil şimdi alabiliriz.

gelecek sene oyun yapısına göre forvet transferi yapmamız lazım

1-kanatlı sistemde ve sneijder kalırsa mandzukic,dzeko,gomez

2-tek başına iş yapabilen topçular istiyosak lisandro,j.martinez,benteke,batshuayi,gyan,eto,doumbia

3-pivot forvetsiz bi oyun için gabbiadini,villa

isimlere takılmayın stilleri bakımından örnektir ona göre

Mandzukic için sadece kanatlı sistemde oynar demek hakaret olur.. :S

Edit: Ayrıca bize en iyi 2.tip gider şu anda. :)

Eğer çift forvet şansımız olsa Türkiye ligi için en uygun ikili

Chicharito-Vucinic olurdu. Çalışkan forvet+ teknik forvet bütünlemesi.

Ama böyle bir şansımız yok, ve tek forvet olmaz ikisi de. Listede ki isimlerden Doumbia ön plana çıkar gibi.

Kanat almayacaklarsa şu takıma ne santrafor alsınlar ne de stoper. Devam edelim Umut ile Burdisso ile.

Kanatsız takım mı olur yahu 2014 yılında???

Mancini kalırsa istedikleri

1. Genç forvet

2. Semih ile uyumlu tecrübeli stoper

3. Yekta ve Ceyhun'dan bir tık üstün orta saha

SONUÇ: Kalırsa

Manolo Gabbidiani(22)

Davide Astori (27)

Muhtemelen Türk bir orta saha (Tolgay, Hakan gibi) aldırır.

Kanat?

Gabbi?

Astori?

Mandzukic için sadece kanatlı sistemde oynar demek hakaret olur.. :S

Edit: Ayrıca bize en iyi 2.tip gider şu anda. :)

mandzukic topu alıp gidebilen tarzda bi adam değil tam anlatamadın demek istediğimi

mandzukic gomez dzeko tarzı adamlardan max verim alman için kanatlı sistem +sneijder gibi bi oyuncuyla oynaman lazım

Bony Wilfried

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt