14. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son oy saatini saat 20.00 yapin arkadaslar

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Oylama bence yine yarın 13:00'dan önce olmamalı.

13:00- 20:00 çok mantıklı.

Sonuçlar da 22:00 sonrası açıklanır her zaman ki gibi.

Tamamdır üstlerimizden aldığımız emirler doğrusunda 20.00 son saat :D

Açılan ilk sandıklara durum nedir kabaca ?

Benim için 12 puanı vermek çok kolay oldu, en sevdiğim şarkılardan bir tanesi listedeydi.

Kimin koyduğunu çok merak ediyorum. Onun dışında bütün şarkılar güzel.

Bir kadeh şarap eşliğinde hepsini dinliyorum, bitirince oyumu göndericem.

Şarkıların neredeyse yarısını dinledim. 2-3 tanesini not ettim. Yarın kaldığım yerden devam edip puanlamayı gönderirim. Ama şöyle söyleyeyim bir birine benzer çok şarkılar var. Birkaç tane arkadaş çok klişe şarkılar göndermiş. :) Fakat yine de beğendiğim için onları da göz ardı etmeyeceğim. :)

Şarkıların neredeyse yarısını dinledim. 2-3 tanesini not ettim. Yarın kaldığım yerden devam edip puanlamayı gönderirim. Ama şöyle söyleyeyim bir birine benzer çok şarkılar var. Birkaç tane arkadaş çok klişe şarkılar göndermiş. :) Fakat yine de beğendiğim için onları da göz ardı etmeyeceğim. :)

Başkan bence bu sefer bütün şarkılar belli oranda klişe. Bilmediğimi sandığım 1-2 şarkıyı bile daha önce dinlemişim.

Liste de 3 tane daha önce katılmayı düşünmüşlüğüm olan şarkı var (biri bu yarışma içindi).

Zaten maşallah 10.000.000'dan başlıyor izlenme sayıları şarkıların. :D

Başkan bence bu sefer bütün şarkılar belli oranda klişe. Bilmediğimi sandığım 1-2 şarkıyı bile daha önce dinlemişim.

Liste de 3 tane daha önce katılmayı düşünmüşlüğüm olan şarkı var (biri bu yarışma içindi).

Zaten maşallah 10.000.000'dan başlıyor izlenme sayıları şarkıların. :D

Anlaşılan herkes kolay yoldan nasıl köşeyi dönerim amacı ile katılmış :D

Adele - Rolling in the Deep şarkısı ile daha önce katılan oldu mu? Ben katılmak istedim ama aşırı klişe olur diye kararımdan döndüm. :)

Anlaşılan herkes kolay yoldan nasıl köşeyi dönerim amacı ile katılmış :D

Aynen öyle. Şampiyonluk hırsı bürümüş herkesin gözünü. :)

Ama göreceğiz bakalım bu kadar aynı tarz arasında kayıplardan sürpriz de çıkabilir. Eurovision çatırdayabilir ciddi şekilde. :D

Adele - Rolling in the Deep şarkısı ile daha önce katılan oldu mu? Ben katılmak istedim ama aşırı klişe olur diye kararımdan döndüm. :)

Katıldım 2 .oldum. Bir daha katılan da oldu diye biliyorum.

R.E.M, Adele, Sting ve yarışma da şarkısı olduğu için isim veremediğim 1-2 şarkıcının şarkısı yasaklanmalı bence artık. :D

Aynen öyle. Şampiyonluk hırsı bürümüş herkesin gözünü. :)

Ama göreceğiz bakalım bu kadar aynı tarz arasında kayıplardan sürpriz de çıkabilir. Eurovision çatırdayabilir ciddi şekilde. :D

Geçen yarışma 3-4 şarkı açık ara alıp başını gitmişti. Bu sefer öyle olacağını zannetmiyorum. Son sandığa kadar birkaç yarışmacı şampiyonluk mücadelesi verir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt