14. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohh be. O zaman katılmadığım iyi olmuş. :)

O kadar çok yarışma düzenlendi ki geçmişten bugüne artık herkesin kendi şarkıları ile bile pişti olma ihtimali var.

Geçmiş yarışmalara iyice bakarak seçmeye çalışıyorum şarkılarımı bu yüzden.

Geçen yarışma 3-4 şarkı açık ara alıp başını gitmişti. Bu sefer öyle olacağını zannetmiyorum. Son sandığa kadar birkaç yarışmacı şampiyonluk mücadelesi verir. :)

13. yarışma da aslında 5 şarkının da son 3 sandıkta şampiyonluk şansı vardı diye hatırlıyorum. Ben 5. olmuştum ama 1. ile aramda 14 puan fark vardı sadece.

Bu yarışma da ise isim olarak güçlü algısı yaratacak şarkıcılar seçilmiş son yarışmanın şampiyonun gösterdiği yoldan. Gerçi bu beklediğim bir şeydi. Çünkü son yarışma da başarılı olan şarkıların türü sonra ki yarışmaya hep yansıyor.

12.'de Naci El Palestina gibi bilinmedik bir tınının birinciliğinin ardından geçen yarışma da ben dahil 3-4 tane daha az bilinen şarkı ile katılan olmuştu bu sefer sayı azalmış.

O kadar çok yarışma düzenlendi ki geçmişten bugüne artık herkesin kendi şarkıları ile bile pişti olma ihtimali var.

Geçmiş yarışmalara iyice bakarak seçmeye çalışıyorum şarkılarımı bu yüzden.

Sen yine iyisin aga. Ben 3. kez katılıyorum. Yani olaya pek hakim değilim. Daha önce kim hangi şarkıyla falan katılmış bilemiyorum. :)

13. yarışma da aslında 5 şarkının da son 3 sandıkta şampiyonluk şansı vardı diye hatırlıyorum. Ben 5. olmuştum ama 1. ile aramda 14 puan fark vardı sadece.

Bu yarışma da ise isim olarak güçlü algısı yaratacak şarkıcılar seçilmiş son yarışmanın şampiyonun gösterdiği yoldan. Gerçi bu beklediğim bir şeydi. Çünkü son yarışma da başarılı olan şarkıların türü sonra ki yarışmaya hep yansıyor.

12.'de Naci El Palestina gibi bilinmedik bir tınının birinciliğinin ardından geçen yarışma da ben dahil 3-4 tane daha az bilinen şarkı ile katılan olmuştu bu sefer sayı azalmış.

Olabilir ama daha ilk sandıklardan itibaren ara baya açılmıştı. Hatta Emrah bi ara şampi belli falan yazdı :D Tabi sonradan işler değişti.

Sen yine iyisin aga. Ben 3. kez katılıyorum. Yani olaya pek hakim değilim. Daha önce kim hangi şarkıyla falan katılmış bilemiyorum. :)

Aslında bilmemek en iyisi 12. yarışmam bu benim. Katılmadıklarım da dahil çek etmeye girişmek de yorucu ve kısıtlayıcı bir iş.

benimde 3. yarisim. biri turkce sarkiydi. onda 20. oldum.

bi oncekinde 3. bu sefer hedef sampiyonluk -_-

Bilindik şarkılar vardı bu sefer. 4-5 tane bilmediğim şarkı vardı. Onlar da listeme giremedi zaten.

Playlist'i görünce daha dinlemeden ilk 3 şarkı bariz belliydi. Hakettikleri puanları verdim elbet :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bilindik şarkılar vardı bu sefer. 4-5 tane bilmediğim şarkı vardı. Onlar da listeme giremedi zaten.

Playlist'i görünce daha dinlemeden ilk 3 şarkı bariz belliydi. Hakettikleri puanları verdim elbet :)

Siz hakettiği puanları verirsiniz ama şampiyonu biz belirlerz canısı puanla olmaz bunlar :P

Taptap

Oylarımı atıyorum birazdan. Umarım adaletli olmuşumdur.

Orta sıralar hedefimiz. Sonlarda olmam sürpriz olmaz başlarda olmam ise büyük sürpriz olur.

Şarkıları eve geçince dinleyeceğim şu an öylesine bakıyorum sadece.

Listeden bir sarkiyi cok begendim, dünden beri bi 50 defa dinlemisimdir. Hak ettigi puani aldi tabi :)

Tapa

Bu yarışmada çok iddiam yok. Konu açıldığı anki dinlediğim şarkıyla katıldım.O yüzden çirkeflik yapasım gelmiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt