#14 Izet Hajrović

Hajrovic 2-3 Lig maci oynasin, ondan sonra karar verilir Isik var mi yok mu diye.

tobcu oldugu belli tbh begendim

Aşırı heyecanlıydı kendisi ve bi an önce sonuca odaklı oynadığından biraz sırıttı ama teknik ve kafasını kaldıran bir kanat oyuncusu.

İyi olacaktır..

Bruma da şut ve bitiricilik eksikliği bu adamdada Brumadakı atletiklik yok. Keşke ikisinin güçlerini birində toplaya bilsek. Bakalım ne gelişim gösterecekler tabi oynaya bilirlərsə.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolu biliyor, orası belli. Balic'in dediği doğru çıkacak sanırım; fizik olarak hazır tutarsa kendini çok yararlı olur.

Kimse bu adamdan tek başına bir şeyler yapmasını beklemesin, beklentiyi yüksek tutup hayal kırıklığına uğramayın. Takım bir sistem oturtabilirse mutlaka faydalı olacaktır.

Yorum için çok erken ama beğendim, ne yaptığını bilir bir haldeydi, faydalı olabilecek bir futbolcu.

Bu adam bana Heinz'i hatırlatıyo iyimi :pirate:

gs_heinz1.jpg

pas oyununda müthis katkı sağlayacak.Ve şakiri gibi sola cekip te cok vurduğu top kaleciden doner ve bos kaleye burak atar.

Futbol zekasını, paslarını beğendim.Daha ilk maçında ne yapmasını bekliyordunuz?İnanılmaz sabırsız bir topluluk olduğumuz için ilk maçında asanlar,bi şey olmaz diyenler türemiş.Sonra da niye Porto,Dortmund,Shaktar olamıyoruz diye söyleniriz.İlk önce kafa yapımızı değiştirmemiz lazım.

Futbol zekasını, paslarını beğendim.Daha ilk maçında ne yapmasını bekliyordunuz?İnanılmaz sabırsız bir topluluk olduğumuz için ilk maçında asanlar,bi şey olmaz diyenler türemiş.Sonra da niye Porto,Dortmund,Shaktar olamıyoruz diye söyleniriz.İlk önce kafa yapımızı değiştirmemiz lazım.

en az 5 assist 3 trivela sut 2 gol bekliyen ergenler var :(

Yerli olsaydı gercekten inanılmaz transfer olurdu.

Ama yabancı oldugu için gerek yoktu.

Kumas iyi, kendine gostermek istedi sacmaladi ama olur daha.

Amrabata verilen 8,6 milyona iyice uzulmeye basladim.

Ft sagolsun

Fiziğini geliştirirse sıkıntı olmaz...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=cz6yeIY6s0A[/media]

solak oyuncu başka oluyor ya. birazda yetenekliyse belli ediyor kendini(kendimden biliyorum :) ). paslarını beğendim bazı heyecanlı durumlar hariç. daha ilk maçı Galatasaray gibi bir camiya gelmiş. ancak fizik açıdan hazır olmadığı her halinden belli. ayrıca hajrovicle oynarsak 3 lü defans oynayamayız.

yetmez ama beğendim ilk maç için. kumaşını belli etti yinede. sahadaki duruşu ile kewell ı andırdı bana. hayırlı olsun

Geri
Üst Alt