#14 Izet Hajrović

Benim tek sorunum yabanci olmasi. Aklim ermiyor kusura bakmayin. Bende diyordum yönetim isi garantiye almistir, türk statüsünde oynar diye ... pehh.

Eski takimin taraftarlarindan bazi yorumlar okudum.

Pro: Hizli, saglam sutlari var, teknigi gayet iyi, duran toplari iyi kullaniyor

Contra: Bazen cok bencil davraniyor, defans'a pek yardim etmiyor, heyecanli

Olur bu olur. Forvette Amrabatla oynamak başka Drogbayla oynamak başka ve daha ilk maçı. Kumaş var ve bu adam sol ayaklı

Bruma gibi hızlı kıvrak falan değil . Ancak müthiş bir zekası var . Nerde ne zaman pas atılacağını biliyor . Ve oldukça iyi şut çekiyor . Fiziğini de geliştirirse oynadığı maçlarda level atlarız .

Bruma gibi hızlı kıvrak falan değil . Ancak müthiş bir zekası var . Nerde ne zaman pas atılacağını biliyor . Ve oldukça iyi şut çekiyor . Fiziğini de geliştirirse oynadığı maçlarda level atlarız .

Son vuruş ve pas brumadan iyi gibi bunlar bizim geleceğimiz olacak inşallah

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durduğu yerde Messi, koşarken Lampard'a benziyor. :D

45 dakikalık oyunuyla beğenmeyen çöp tırt diyenler ne bekliyorlar bilemiyorum.Benim 45 dakikada gözlemlediğim sol ayağına hakim güzel paslar atıyor ve oyun zekasıda iyi.Büyük ihtimalle oynadığı maçlarda kornerleride kullanacak gibi.

Amrabat daha iyi.Adam geçme ihtimali yok ben bile tutarım.Çizgiye inme gibi bir ihtimal söz konusu değil sadece soluna çekebiliyor.Rakip sadece soluna çekeceğini biliyorsa çok çevik ve kıvrak olmalısın o da yok.Pas oyunuysa onun kralı Riera'da var zaten.Tek artısı şutları tabi o şansı bulabilir muamma.Türk statüsünde oynamayacaksa çöp.

Futbol zekasını, paslarını beğendim.Daha ilk maçında ne yapmasını bekliyordunuz?İnanılmaz sabırsız bir topluluk olduğumuz için ilk maçında asanlar,bi şey olmaz diyenler türemiş.Sonra da niye Porto,Dortmund,Shaktar olamıyoruz diye söyleniriz.İlk önce kafa yapımızı değiştirmemiz lazım.

Bazı şeyler için çokta beklemeye gerek yok.Örneğin halısaha da daha önce hiç izlemediğin bir adamın daha topa ilk dokunduğu anda topçu olup olmadığını anlarsın.Hayri'nin adam eksiltebilen biri olmadığı gün gibi belli.

Bence iyi oyuncu ama biraz agir gibi. Kanatta agir adam hic cekilmez ama insallah buyuk etki yapar Hayri.

Amrabat daha iyi.Adam geçme ihtimali yok ben bile tutarım.Çizgiye inme gibi bir ihtimal söz konusu değil sadece soluna çekebiliyor.Rakip sadece soluna çekeceğini biliyorsa çok çevik ve kıvrak olmalısın o da yok.Pas oyunuysa onun kralı Riera'da var zaten.Tek artısı şutları tabi o şansı bulabilir muamma.Türk statüsünde oynamayacaksa çöp.

Amrabat 1.5 senedir ipe dize dize bi hos oldu rakipleri

Bende güveniyorum. Özellikle Arena´daki Lig maclarinda cok faydali olacak.

Takima alistikca verimi de artacaktir. Türkiye´de uzaktan sut ceken futbolcular yok denecek kadar az.

Bazi maclarda kilidi acan oyuncu olabilir bu özelligiyle.

çok teknik

zeki, basit oynuyor tekte oynuyor

--------Drog------

Bruma---WS10------İzet

------SELO-MELO------

izlemek isterdim

As takımla görmek lazım. Muhakkak daha farkı oynayacaktır.

Geri
Üst Alt