#14 Izet Hajrović

Sezon sonu yapacağımız çalışma ile yerli statüsüne geçirirsek gerçekten harika olacak onun dışında da zaten iyi oynuyor , oyun zekası gayet yerinde , hele ki Amrabat'tan sonra çok daha iyi oldu , böyle oyun zekası yüksek bir kanat oyuncumuzun olması.

Zamanla üstüne katar insallah.

Yeterince isik var.

Zamaninda Wolfsburg Edin Dzekoyu taninmamis bir Cek takimindan 4m transfer etmisti.

3 sene sonra 37m'a manchester city'e satti.

Insallah ikinci bir dzeko olur bu eleman!!

Cok olumlu oynadi futbol zekasinin iyi oldugunu gösteriyor. Keske orada Burak'a pas verecegine kendisi vursaydi tam aciyi bulmusken kendine güven acisindan iyi olurdu.

O messi vari çalımı kaleci ile karşı karşıya bıraktı onu. Bir an Messi bizde mi dedim. Çok güzel girdi içeri. Ama çok çalışması lazım.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla hiç beğenmedim. attığı pas dışında çok ağırdı oyun anlayışında çok eksiklikler var. ve güçsüz

O messi vari çalımı kaleci ile karşı karşıya bıraktı onu. Bir an Messi bizde mi dedim. Çok güzel girdi içeri. Ama çok çalışması lazım.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle oyun zekası çok iyi ancak çok çabuk yoruluyor.Elvir Balicte geldiği gün fiziği çok yetersiz demişti.

Demi$tik :coffee:

Biraz takima ali$sin, bide özgüven kazansin, tam Kewell degil de, ona yakin bir futbolcu olabilir.

Gerçi Servet gibi bir ağır vasıtayı geçmiş o pozisyonda ama klas futbolcu tabi. Sadece biraz hantal görünüyor şimdilik.

Ben oyun içinde olumlu buldum. Biraz ağırdı ama bilerek oynaması iyiydi. İlk yarıda en çok koşan ikinci isimdi bun pek beklemiyordum. Oynadıkça daha iyi olacaktır. Şuanki haliyle Chelsea karşısında ilk 11 oynayamaz.

Transfermarkt'a göre bu sezon 7 gol 8 asistle oynuyor. Galatasaray forması altında 1 gol 3 asisti var.

Tempo problemi var. Daha çok çalışması ve kondisyon yüklemesi gerekiyor, Chelsea maçında oynayacağını düşünmüyorum temposu bu maçı kaldıramaz.

güzel oynuyor akilli oyuncu hareketlilik getirdi sag kanatta ama o bi pozisyonda heycan yapti.

bencillik yapmim dedi su atmadi orda, atamsi gereckiyordu.

neyse daha ilk maci.

güzel devam böyle.

Asist muhteşemdi. :)

Geri
Üst Alt