#14 Izet Hajrović

bu adam kanat oynayamaz sneijderin pozisyonunda oynar en fazla. kıvrak ve hızlı değil ama bileklerine hakim. seneye 1 yabancı kontenjanı hajrovic için harcanırsa faci olur ama yerli olursa tadından yenmez

Bu çocukta inanılmaz rahatlık var bir yıldız havası veriyor topu ayağına alınca ben heyecanlanıyorum gerçekten iyi oyuncu ama son vuruşlarında sıkıntı var biraz gelişim lazım.

Az evvel gösterdiler maçtaki en yüksek hıza çıkan oyuncu olmuş .

yok be abi malesef.... stresli bir maçı kaldırmaz...hız desen eh işte ...

Top ayağına gelince iyi işler yapiyor Amrabat'da hız vardıda ne oldu ? :D

Amrabat gibi ne yaptığını bilen adamdan bin kat daha iyi bu hali bile.

Ben cok begeniyorum Hajrovic´i. Beni korkutan bir oyuncu degil. Top ondayken rahatim mesela.

Gercekten sakin ve akilli bir oyuncu. Ne yaptigini biliyor. Asistini de yapti, gol de atabilirdi. Tebrikler.

Ben cok begeniyorum Hajrovic´i. Beni korkutan bir oyuncu degil. Top ondayken rahatim mesela.

Gercekten sakin ve akilli bir oyuncu. Ne yaptigini biliyor. Asistini de yapti, gol de atabilirdi. Tebrikler.

Sonuca götürebiliyor ayağındaki topu. Ne yaptığını biliyor lafı çok doğru.

yok be abi malesef.... stresli bir maçı kaldırmaz...hız desen eh işte ...

Tam tersi en iyi ozelliklerinden biri sogukkanli olmasi bu cocugun.Bazi oyuncular boyledir en stresli maclarda bile oyununu bozmaz ,yuzunden belli olur bu oyuncuda o oyunculardan.Sirf elestircez diye elestirmeyin..

Tam tersi en iyi ozelliklerinden biri sogukkanli olmasi bu cocugun.Bazi oyuncular boyledir en stresli maclarda bile oyununu bozmaz ,yuzunden belli olur bu oyuncuda o oyunculardan.Sirf elestircez diye elestirmeyin..

Hep bunlar Fifa/pes gibi oyunlardan etkilenen gençlik :D Ara pası atıp beygir gibi koşan Ambrabat gibi adam istiyorlar gol, pas atmasada olur.

En heyecan verici transfer benim için. Ancak tempo kazanması, süreklilik kazanması lazım. Manu, Bayern bu tarz adam alınca, onları canavara çeviriyor. Mancini'den de bekliyorum bunu.

Bu adam hızlı, sadece sizin istediğiniz zaman değil, doğru yerde koşuyor ;)

hizli düşünme hizli olmak kadar önemli. birde durmadan yavaş diyip durmayin.maçta en yüksek sprint hizini yapmiş. 2 senedir. dany müthiş hizli yorumlarindan sonra birde bu laf türedi. evet bir usain bolt degil.

göreceğiz bakalım amrabatta aynısını yaptınız bunda da eleştirmeyeceğiz diye ugraşıyorsunuz... ben sahada gördüğümü söylüyorum...karşı karşıya kaçırdığı gol neydi öyle ya..:) iş yapmaz 1-2 yıla yollarız eger türk olursa kalabilir ancak

Bu adam olur demiştim gelmeden öncede. Biraz tempo kazanınca asıl Hajrovic'i o zaman izleriz.

Geri
Üst Alt