#14 Izet Hajrović

Hajrovic'te gram hata yok. Burak'ın yerine Hajrovic oynamalıydı. Çıkarılan yanlış kadronun kurbanı oldu.

Sanmam. Mancini kendisine de açıklamıştır durumu. Kendi hatam diye.

Aslında Mancini onu oynatarak hata yapmadı, esas hata çift forvet başlamasıydı. Tabi oyundan çıkan Izet olunca ihale ona yıkılmış gibi oldu. Daha ilk Şampiyonlar Ligi tecrübesinde böyle olması özgüvenini sarsabilir. Hele bide şimdi Rize maçında kadroda olmazsa o zaman daha yıkıcı da olabilir. Bir şekilde izah etmiştir durumu Mancini ama bakalım dönüşü nasıl olacak.

nerde duracagini nereye kosacagini bilmeyen bir zat

Aslında Mancini onu oynatarak hata yapmadı, esas hata çift forvet başlamasıydı. Tabi oyundan çıkan Izet olunca ihale ona yıkılmış gibi oldu. Daha ilk Şampiyonlar Ligi tecrübesinde böyle olması özgüvenini sarsabilir. Hele bide şimdi Rize maçında kadroda olmazsa o zaman daha yıkıcı da olabilir. Bir şekilde izah etmiştir durumu Mancini ama bakalım dönüşü nasıl olacak.

Yok yok zaten oynaması değil. Dizilişin hatası. :)

Mancini'nin hatasi 4-2-4 başlayip kanatlara Sneijder ve Izet'i koymak oldu. Yekte girdikten göbegi üçledik. Oyun kontrolü elimize geçti.

Hajrovic i degil Burak i oyundan almaliydi. Sasirdim acikcasi.

Yerli statüsüne gecerse muazzam olur. Burak gibi iki pas yapamayan yeteneksizden kurtulmus oluruz.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Yerli statüsüne gecerse muazzam olur. Burak gibi iki pas yapamayan yeteneksizden kurtulmus oluruz.

vallahi hayro cok kayboldu, burak anti futbolcu dur, ama adam bazen öyle sansli seyler yapiyor ki gol oluyor, asla o top gole gidiyordu, yada oyuncu gecmesi filan. hayro icin ya cok erken, yada böyle maclar bir iki gömlek cok büyük geliyor

Fişini atmadıysanız iade edelim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Zor toparlar . Kötü oynadı ama bunu bile bile ilk 11'e alınması saçmalık . Adamın olmayan özgüveni de gitti . Artık zor toparlar .

Bu çocuğu daha önceden bilen, izleyen varmı ? Nasıl oluyorda hakkında bu kadar olumlu düşünenler var, şaşırıyorum. Geldiğinden beri dikkatle izliyorum, hiç bir iyi hareketini göremedim. Ayrıca fiziği de pek iyi değil.

Hangi takımda, ne gibi katkılar sağlamış ? Bilen biri aydınlatırsa iyi olacak.

Bizim scoutlar ne ise yarar gormus olduk

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç eğer ilk yarı 0-0 bitseydi , belki böyle bir hamle yapabilirdi ama gole ihtiyaç duyarken Burak'ın kalmasını istedi çünkü o zaman bir santrafor eksilecekti.

Nerde o hayrocular amrabattan cok daha yetenekli diyenler uyuyolar galiba veya dunde harika oynamistir

Oyuncuyu yerden yere vurmak için Amrabat'ı malzeme edenler..

Komiksiniz ..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

yarın öbür gün çıkar aslanlar gibi oynar futbolda olan şeyler, taktik hatasının kurbanı.

Geri
Üst Alt