#14 Izet Hajrović

Hayrovice yapilan sallamalari gorunce hic sasirmadim. Adam tamamen taktiksel sebeplerle oyundan alindi.

Taktigi degistirecem diye 30. Dakikada mecburen en elden cikarilabilir topcu kendisiydi. Bu demek degildir ki hayro kotu topcu.

Kendisi iyi bir topcu. Lig standarlarimizda cok iyi topcu Hatta alt koseye giden bir sutu var, fena degildi. Bir de buragin kontrada erken ortaya cilardigi pozisyonda gercek bir hucumcu kanat gibi tehdit olusturdu. Bunlar 30 dakikada yaptiklari aklimda kalanlar.

Rize maçında 11 başlatıp gönlünü alır Mancini. O da atacağı gol, yapacaği asistle hem özgüvenini hem de taraftarın güvenini kazanır. Umarım morali çok bozulmamıştır. Çünkü böyle atmosferde, böyle taraftarın önünde, rakibin Chelsea olduğu bu maçta henüz 30. dakikada oyundan alınmak çok gurur kırıcı, motivasyon düşürücüdür.

Halen Hajrovic'in çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ve takıma çok faydalı olacağını düşünüyorum, inşallah da beni yanıltmaz.

Yalniz oyundan cikarken oyuncularimizin verdigi motivasyon taktir edilmesi gereken bi husus

londrada ilk 11de başlamalı.burak yedek olmalı..tabi ligdede artık oynamalı!

Hayrovic le Eboue yanyana oynuyordu, eboue gereksiz ileri çıktı golde yedirdi hemde hayrovicin oyununu etkiledi.

Dünkü performansı ile bu sene UCL'yi kapattı. Londra da falan oynamaz.

Londra'da gol şansı yüksek olan isimlere ihtiyaç var. Drogba-Burak çıkar yine. Bir ihtimal Burak yerine Umut girebilir kadroya.

hata bizde daha 2 ay once grasshoperda top kosturan topcuyu alip ligde bile oynatmadan pat diye chelsea onune koyarsan ne beklenebilir o oyuncudan

ona ragmen yine sut fln cekti fena degil ama keske adam akilli bi topcu alsaydik

Hajrovic ilk yarinin en tehlikeli oyunculardan olmasina ragmen iyi oynamadi. Eboue önde oldugu için o Eboue'nin kapatmadigi alani koruyacakti; yapmadi.

Ama çocugun 3-4nci maçi, daha çok erken.

amrabat'in degerini bilemedik. o olsaydi dün güzel güresirdi.

Galatasaray takımında şampiyonlar liginde böyle bir maçta ilk 11 de olynamak bu kadar bas,it olmamamıydı, suç burda mancini'de.

Adamın çıkarken ki yüz ifadesi resmen demorilize olduğunun kanıtıdır, bir diğer dikkatimi çekden resmen soluk solupa kalmasıdır.

Ilk 25 dakika takimda iyi oynayan oyuncu yoktu zaten.

Düsündügümüz kadrodan taviz vermeyecektik, Hajrovic de olumlu isler yapabilirdi.

2-0 yenilirsin, 2. mac risk alirsin anlarim da, bu mac icin gereksizdi.

Sneijder Hajrovic Drogba yeterli olurdu. Orta sahayi da Yekta veya Ceyhun´la güclendirecektik.

1-0 yenik durumda olunca, forvet de cikaramadi Mancini. Mesele Hajrovic´in yetersizligi degildi.

Heyecanina yenik düsdü, manicini morali bozulmasin diye %100 rize macinda oynatacakdir ve asist yapacakdir güveniyorum aslanima

burdan (isvicre) bir gazeteye konusmus izet. mactan sonra yanina gitmis mancini ve oyundan neden aldigni anlatmis izet'e. taktiksel degisiklikmis, 4-4-2'den 4-3-3 gecmis, ortasahin ortasi daha kalabalik olsun diye. bireysel performansindan degilmis degisiklik.

İlk yarıda takımın durağanlığına ve sonunda taktik değişikliğin kurbanı oldu bence iş yapar hiç gözümden düşmedi ,iyi yolda.

Milli takım kadrosuna çağrılmış. :)

Ben hala umutluyum Hajrovic kaliteli , ayakları iyi , sol ayağı raket gibi olan , hızlı , oyun görüşü , oyun zekası yüksek bir kanat oyuncusu ancak kondisyon olarak vs. geride , sezon sonu yerli pasaportunu çıkarıp , iyi bir yaz kampından sonra , istikrarını ve performansını görün siz birde.

Geri
Üst Alt