#14 Izet Hajrović

Dk 90+4 daha ne gevelyorsun ayagında topu be adam

MT27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu izleyip beğeneni ömür boyu futboldan men etsinler.

Scoutsa işi bıraksın.

Umut Bulut 90 dakika sahada ve bu adam kenarda. Hani nerede adalet?

Bu adam genç değil beyler olup olup olacağı bu seneye gondeririz görürsünüz

Bence mancini maçtan sonra basın toplantısında adamın anasına avradına küfür etseydi daha iyiydi

Bazı öven arkadaşlar vardı ama neyse... Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir. Valla Salih'le aralarında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum.

adamda değil mancini de suç.yedek bekleteceksen eboue yi 11 başlat be adam..veya drogbayı götür rizeye yedek oturt ihtiyaç olursa sokarsın..şu haliyle kontenjan çok önemliyken yedek adam için har-ma-ma-lı-yız..

mancinin kafasına sokmak lazım bunu hatta sokuşturmak..!

Bide şimdi ilk 11'e 5 yabancı alıp, Hajrovic'i kulübede oturtması moda oldu. Hayır yani bu adam eğer sonradan girip etki yaratacak yeteneğe sahipse, direk ilk 11 başlat o zaman. Veya bu adama inanmıyorsan, güvenmiyorsan hiç alma kadroya. Eboue'yi falan oynat. Ne bileyim Ontivero'yu oynat. Nedir yani bu işin mantığı?

Durum 1-0 olmuş, rakibin orta sahası helvaya dönmüş, hala Burak ve Umut sahada, Hajrovic, Emre gibi topu saklayabilecek adamlar kenarda. Sonra yetmiyor, Sneijder çıkıyor, Sabri giriyor! Neresinden tutsan elinde kalır.

Savundum ama olmaz bu artık. Ayağına top gelecekte kullanırsa kullanacak. Ancak bekliyor. Topsuz alanda hiç yok. Buna falan yabancı kontenjanı harcıyoruz şaka gibi

Ya arkadaş adam 3 dk kala giriyor. Üstünde bu top hayati öneme sahip baskısı var. Zaten Chelsea maçından biraz sinirleri zorlanmış. Heyecanlı işte. Çok daha erken golü yemeden alması lazımdı Umut yerine.

Maç hakkında değil yorum genel-tırtonun teki,top ayağında Robben&Shaqiri olsan anlarım topsuz alanda basma da,top kaybettiği gibi yürüyo adam şaka gibi Çelsi maçında şoke etmişti beni

Bomboş bir adam. En azından bizim ligde yerler bunu. İlla haklıyım demiyorum, yanlış anlaşılmasın inşallah beni yanıltır ama arkadaş fiziği güçsüz, topsuz alanda yok, tamam onu anladık topsuz alanda defansta yoksun, hucümda niye o kadar etkili değilsin,tekniği de öyle aman aman olmayan bir eleman Hajrovic. İnşallah yıldız, forvet de oynayabilen bir kanadımız olur ilerde

Geri
Üst Alt