#14 Izet Hajrović

Adam iyi ama en az bir sene Bruma ve Ontivero ile birlikte ilk onbirde oynatılma şartıyla kiralık gidip pişmesi lazım.

eger sirf kanat olarak dusunuluyorsa benim ideal kanat oyuncum asla olamaz hajrovic. bikere cok yavas. of keita of tadi damagimizda kaldi. bide brumada bu isigi goruyorum. kanat dedigin akacak kanatlarda hizli olacak adam eksiltecek guzel ortalar atacak. hajrovic boyle bir oyuncu degil. net.

Sürekli bekliyor koşup top çalma ,al-ver, pres yok Arena topçusu mücadeleye gelmez deplasmanda

İsviçre liginden adam alıp yabancı kontenjanını dolduran adamda suç bu adamda değil yetenekli değil ne yapsın yani.

Yahu adam son 3-5 dakikada girip ne yapsın? Zaten o sıralar Rize komple defans yapıyordu. Messi'ye benziyor diye adamdan Messi performansı bekliyorsunuz galiba. Hajrovic'in bu maç son dakikalarda girmesi yanlış. Tıpkı Chelsea maçında oynaması gibi.

Sanarsınız adam 89 dk bir şey yapamadı. Hajrovic'in oyuna girdiği dakika 89 biliyorsunuz dimi.

Top tutuşunu gördün mü ? Öncesi de var. Chelsea maçı vs... Üst üste koyunca maalesef diyoruz. Haa evet çalışır düzelir ancak bizim şuan an itibari ile ivedilikle "katkı" verecek isim(ler)e ihtiyacımız var.

Şu maçtan sonra Hajrovic`e sallamak da neyin nesi, saçmalık. Ha bence bu maçta ilk 11 başlamalı ve tek forvet oynamalıydık. Hadi onu geçtim, 2. yarı alırsın. Ama Mancini ki bunu 3. kez yazıyorum ve bu maçı unutmam. Resmen dalga geçmiştir. Çıldırttı.

Tapatalk v2

Top tutuşunu gördün mü ? Öncesi de var. Chelsea maçı vs... Üst üste koyunca maalesef diyoruz. Haa evet çalışır düzelir ancak bizim şuan an itibari ile ivedilikle "katkı" verecek isim(ler)e ihtiyacımız var.

Adam ne zaman oynadı kardeşim ? Chelsea maçı Mancini yanlış taktik ve oyuncularla çıktı için 30'da o yüzden çıkardı, birde ligde oynadığı bir maç vardı asist yaptı. Bugünde 89'da girdi. Adamı doğru dürüst izlemeden hemen çöp, gönderin, takasla gider vs diyenleri anlamiyorum.

# tapatalk #

Adam ne zaman oynadı kardeşim ? Chelsea maçı Mancini yanlış taktik ve oyuncularla çıktı için 30'da o yüzden çıkardı, birde ligde oynadığı bir maç vardı asist yaptı. Bugünde 89'da girdi. Adamı doğru dürüst izlemeden hemen çöp, gönderin, takasla gider vs diyenleri anlamiyorum.

# tapatalk #

Chelsea maçıdna doğru idi. Taktik sorunumuz yoktu. Sadece kanatlar işlemedi o da yeteneklerden. Hemen geri döndü. Konu o değil. Top tutuşu dedim. Diri oyuncu karşısında yıpranmış biri var ve top kontrol edemedi 2 kez. Birinde ayağından kaçırdı.

her maç kötü oynuyor ama hep bir baheneniz var 89 da oyuna girdi ama bir top kaybettğki amatörde öyle kaptırmazlar

Ben bu adama kızmıyorum onun yerinde olsam ne psikolojim kalırdı ne birşeyim...Hoca yabancı sınırı diye bir saçmalıktan bahsediyor sana ama ne hikmetse 2 lig maçında arka arkaya 90 dk . yanında oturtuyor dünyanın neresinde olur böyle bir olay..Arkdaş madem oynatmayacaksın adamı Eboueyi al kadroya.. Hadi hepsini geçtim bu eleman Chelsea maçında 11 başladı ya..Mancini birşeyler içiyor başka açıklaması olamaz bu işin.. Hele 90.dk.da 2 oyuncu değişikliği yapması vallahi çıldıracaktım millet öndeyken vakit geçirmek için 90. dk.da oyuncu değiştirir biz berabereyken değiştiriyoruz

Adam topu topu 3 dakika oynadı yapılan yorumlara bak. Rezillik tek kelimeyle rezillik

Sent from my iPhone using Tapatalk

yahu yabancı sınırı belliyken, amrabatı beleşe gönderip ondan fazlası olmayan adamı almak hangi kafanın ürünüydü çok merak ediyorum. bu adam yetenekli ama bir o kadarda ağır bir adam, sanırsın messiyi aldıkda ondan amrabatı yolladık

Geri
Üst Alt