#14 Izet Hajrović

Kimse asıp kesmesin adamı Hajrovici alıp bu takıma getirenlere kızın..Önce yerli statüsü ihtimali vardı her türlü gelsin dedik..Ama piyasada bir sürü yardıran yabancı kanat oyuncusu var ala ala bunu mu aldık..

Hajrovic kötü oyuncu olamayabilir ama bu kontenjan varken direk katkı verecek bir adam lazımdı tıpkı Telles gibi . Zaten bizim en büyük sorunumuz adam eksilten hızlı bir kanat oyuncumuzun olmaması maalesef Hajrovic bu tarzda bir adam değil..

iyi adam bence kesinlikle iş yapar ama süreklilik arz etmesi lazım

Mancini'nin fizik ve isim takıntısı yerine zeka takıntısı olsaydı , çoğu zaman Burak'ın yerine ilk 11'de başlardı ama nerede!

Anadolu takım topçusu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hakkındaki düşüncelerin daha sağlıklı olabilmesi için en az 180 dakika izlememiz gerektiğini düşünüyorum.

ne etti la size hajroviç :D bi oynasın bi kaç maç. umarım artık ilk 11'de oynar, Burak kanatta çekilmiyor.

Geldigi gün dan beri sunu söyledim: Yerli olursa,iyi transfer hic bir sey demem. AMAAA Yabanci olarak sayirlarsa BERBAT,KÖTÜ ve GEREKSIZ bir Transfer. Yazik,Yabanci Sinniri varken böyle bir transfer hic ama hic iyi degildi. Ulan 5 Milyon daha ver al Salah falan ama Hajrovic nedir ya allah askina...

ilk geldiğinde bu yerli ya falan diye uyuttular milleti. ulan hiç aklınız alıyor mu bu tff varken bu adamı bize yerli yaptırırlarmı. başgan neyine güvendide bunu aldı anlamadım. bir de seneye 8 yabancı sınırı varken artık hayroyu beleşe yollarız bi yerlere seneye, belkide takımına geri döner. yazık verilen paralara.

Oynamayan adamı nasıl eleştiriyorsunuz? Bence gayet iyi oyuncu ama oynamazsa körelip gider.

Gelmeden önce nöbet'e de yazmistim. Yerli olmayacaksa hem kendisi adina yazik, hem kulüp adina yazik olur. Cocuk dünya kupasina hazirlanacak, ama forma göremiyor.

Yazik oluyor.

Kanat için biz de yetersiz kalıyor. Ayağı iyi, çalım atabiliyor, zeki, sert şutları var bence 10 numara pozisyonunda daha etkili olur.

Bu maç oynasa da izlesek. Doğru dürüst oynamadi zaten. Bari şu kalan maçlarda forma şansı bulsa.

# tapatalk #

Hajrovic'e güveniyorum, sans bulamadi daha dogru dürüst.

Tapa

Geldigi gün dan beri sunu söyledim: Yerli olursa,iyi transfer hic bir sey demem. AMAAA Yabanci olarak sayirlarsa BERBAT,KÖTÜ ve GEREKSIZ bir Transfer. Yazik,Yabanci Sinniri varken böyle bir transfer hic ama hic iyi degildi. Ulan 5 Milyon daha ver al Salah falan ama Hajrovic nedir ya allah askina...

Aynen ben de aynı şeyleri düşünüyordum ama şu an gelinen nokta da oynayabilir. Muslera,Telles,Melo ve Sneijder'den sonra oynaması gereken ilk isim bence.

Geri
Üst Alt