#14 Izet Hajrović

Tekniğini ve yeteneğini takım oyunuyla taçlandırmalı. Aşırı bencil oynuyor sahada.

O kadar bencillik yapmasına rağmen takımı ileri taşıyan yegane adamdı, ve eyyamcı İtalyan yine yaptı yapacağını, adamı oyundan aldı.

Adamı resmen maymun etti. Sırf kendini kanıtlamak için oluşturduğu pozisyonları harcıyor. Daha sakin ve rahat olabilse, net maçın yıldızı olurdu. Burak'a yaptığı asisti hatırlıyorum. Yani bu adamın futbol zekası yüksek. Geldiği günden bu yana devamlı oynamalıydı.

Adamı resmen maymun etti. Sırf kendini kanıtlamak için oluşturduğu pozisyonları harcıyor. Daha sakin ve rahat olabilse, net maçın yıldızı olurdu. Burak'a yaptığı asisti hatırlıyorum. Yani bu adamın futbol zekası yüksek. Geldiği günden bu yana devamlı oynamalıydı.

yok bizde kanatlara kanat olmayan burak ile umut oynayacak.

Bu gün bencilliği sonuncunda maçı kazanamadık.

Oyundan alınması da rezillikten başka bir şey değil. Hajrovic'e gelene kadar sahadan kimler çıkmalı kimler, saymayayım şimdi.

Valla bu kadar umuyordum kendisinden.Türk statüsünde olsaymış çok iyi olacakmış gerçekten.Ama gerçek ki şu beyni tam gelişmemiş.Pino'nun daha az yeteneklisi

baya bisey gordum ben bu cocukta. meloyla ikisi vardi nerdeyse. futbolcularin alayi kovulmali sino alex mus falan haric

Arkadaşlar izzete neden kızıyorsun izzet bugün sahanın en iyisiydi. Adam taraftarın önüne çıkmış kendini kanıtlamak için elinden geleni yaptı bencilliği normaldi.Rakip teknik direktöre sorasan kim çıksın diye kesin izzet derdi. Çıkacak birileri varsa selçuk ve sneijderdi.

Kendine oynamasa çok daha fazla pozisyon bulacaktık. Bu maçtan sonra fazla bir şey demeye gerek yok.

lan ne güzel oynadı,neden çıkarıldı bu adam ? sanki barcelonayız ceza sahası içinde dahil pas yapan takımız da şut çekiyor diye çıkarılmadı heralde.dikine oynayabilen,çalım atabilen,maçtaki en hırslı oyunculardan biriydi

Mancini sanki bilerek takimin icine ediyor, selcuk,burak,semih,balta,sneijder varken en caliskan adami cikariyor..

Burak ve Umutu hep servic eden oyuncular degil hajrovic gibi orta saha oyuncularin kaleye dikine gidip gol arayan oyuncu lazim bize!

Adam çıktıktan sonra daha kötüye döndü oyun

Hajrovic en iyi oynayan oyuncumuzdu, 2 şut vurdu diye çıkarıldıysa harbiden Mancini'ye yazıklar olsun, 2 şut vurur, 3.sünde verirdi ara pasını bıraksın bu işleri Mancini, Ontivero'yu alacaksan, Umut'u hiç almayacaktın, Ontivero-Ceyhun değişikliği yapıp 4-2-3-1'e dönecektin.

Mancini sanki bilerek takimin icine ediyor, selcuk,burak,semih,balta,sneijder varken en caliskan adami cikariyor..

Burak ve Umutu hep servic eden oyuncular degil hajrovic gibi orta saha oyuncularin kaleye dikine gidip gol arayan oyuncu lazim bize!

versinler tazminatimi paramı alim gideyim yatayım derdinde heralde

Bugün takıma bakınca iyi oynadığını düşünüyorum ve eğer şut attığı için oyundan alınıyorsa Mancini ile bu adamı da kaybederiz.

Geri
Üst Alt