#14 Izet Hajrović

iyi oyuncu burak umut kanatta oynayacagina hajrovic oynasin.

bunu görmeyen hocada kendini sorgulasin.

Ya bırakın Amrabattan bu adamın bir gram fazlası yok. Aynı koşular aynı çalımlar aynı güç aynı topu saa veya sola çekişler. aynı derecede 0 bitiricilik.

Tek eksiği kondisyon . Kondisyon eksikliği olmazsa daha iyi olacak onun için . Çok zeki bir oyuncu . Slalom yapmaya da müsait. Ne yapıp ne edilmeli bu adam yerli statüsünde oynamalı .

herkesten önce oynaması gereken takımda adam geçebilen ender adamlardan biri

Hajroviç i beğenmiyenlere şaşırıyorum ve Amrabat la karşılaştıranlara daha da çok şaşırıyorum.22 yaşında ve bence süper yıldız olabilecek kalitede.

Yeterince şans bulursa sağ kanadımızın Arda'sı olabilme potansiyeli var bence, yerli de olursa tadından yenmez

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

22 yaşında yerli bir oyuncu böyle oynasaydı şu an yeni Messi diye abartılara başlamıştık. Aydın bunun en basit örneği. 7 senedir takımda. Çocuk oynadıkça üstüne koyacak tipte bir futbolcu. Gayet akıcı oynuyor. Hajroviç girmeden önce sürekli orta kafa gol oynuyorduk. Pozisyon yaratabiliyor.

Sırf grasshopperstan geldi diye ciddi bir önyargı var.

Muslera-Melo-Telles-Sneijder-Hajrovic banko beşlimiz olmalı.6. oyuncu değişebilir

Ya beyler aynısını Bruma'ya yapmadınız mı?

Bu adam bu takıma yeni geldi ama takım arkadaşlarıyla saha içinde ki uyumu sağlayabilmesi için üst üste kaç maç oynadı?

Bruma gibi Hajrovic de üst üste maç oynayamadı hiç bu iki oyuncuyu da eleştirmek nankörlüktür.

Hajroviç i beğenmiyenlere şaşırıyorum ve Amrabat la karşılaştıranlara daha da çok şaşırıyorum.22 yaşında ve bence süper yıldız olabilecek kalitede.

aynen katılıyorum , bileklerine çok hakim ve genel kanının aksine çok zeki bir oyuncu . 3-5 maçta takıma adapte olmasını beklemek çok saçma . adam bir sene başı hazırlık kampı geçirsin bakalım . fizik olarak çok daha iyi olacaktır , 8taşlı muhammed fizikli olayım diye yemiş içmiş ama s..çmayı unutmuş :D g.t göbek tosun gibi geziyor . yetenekse o da yeteneğin babası . messi de kibrit gibi . önemli olan kuvvetli olmak ve sürekliliğinin olması .

iddaa ediyorum seneye bomba gibi olacak :)

Eğer sağ ayağını geliştirirse ve çizgiye inmeyi öğrenirse baya baya topçu olur oyun görüşü zaten gelişir.Beni şu ana kadar yanılttı.Eğer Türk statüsünde olsaydı harika olurdu.

aynen katılıyorum , bileklerine çok hakim ve genel kanının aksine çok zeki bir oyuncu . 3-5 maçta takıma adapte olmasını beklemek çok saçma . adam bir sene başı hazırlık kampı geçirsin bakalım . fizik olarak çok daha iyi olacaktır , 8taşlı muhammed fizikli olayım diye yemiş içmiş ama s..çmayı unutmuş :D g.t göbek tosun gibi geziyor . yetenekse o da yeteneğin babası . messi de kibrit gibi . önemli olan kuvvetli olmak ve sürekliliğinin olması .

iddaa ediyorum seneye bomba gibi olacak :)

Hadi zeki dersin kendi görüşüdür derim de çok zeki ne be karşim. Adam da at gözlüğü var.Kayseri maçında kendi yarattığı pozisyonların içine etti.

Geri
Üst Alt