- 21 Haziran 2011
- 24.456
- 5.938
- 2.048
Mevcut kadrodaysa bu adamı oynatmak zorundasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hajrovic'den bu takıma ilk 11 oyuncusu malesef ki olmaz daha çok çalışması lazım Gökhan Töre alınmalı...
Mancini çalım atabilen oyuncuya tahammül edemiyor. Bruma'yı da iyi oynarken çıkarırdı. Mancini için futbolcu Burak'tır, Selçuk'tur , Umut'tur.
Mancini çalım atabilen oyuncuya tahammül edemiyor. Bruma'yı da iyi oynarken çıkarırdı. Mancini için futbolcu Burak'tır, Selçuk'tur , Umut'tur.
Evet City'de zaten Agüero ve Nasri'yi transfer ederken calim atmama sarti koydurmustu sözlesmelerine.
Iyi sacmaladin bravo..
Evet City'de zaten Agüero ve Nasri'yi transfer ederken calim atmama sarti koydurmustu sözlesmelerine.
Iyi sacmaladin bravo..
Hajrovic'i de transfer etti. Çalım atan oyuncu transfer etmiyor demiyorum ki. Oynatmıyor diyorum. Ben bunu Türkiye için söylemiştim ama genele de yayabiliriz. Git bak bakalım , Mancini , Agüero ve Nasri'yi transfer etmiş ama ağırlıklı olarak kimleri oynatmış. Agüero yerine Dzeko , Nasri yerine Milner.
Hajrovic'i de transfer etti. Çalım atan oyuncu transfer etmiyor demiyorum ki. Oynatmıyor diyorum. Ben bunu Türkiye için söylemiştim ama genele de yayabiliriz. Git bak bakalım , Mancini , Agüero ve Nasri'yi transfer etmiş ama ağırlıklı olarak kimleri oynatmış. Agüero yerine Dzeko , Nasri yerine Milner.
Sampiyon olduklari sezonda Aguero banko oynadi her mac. Gecen sezonda bizdeki gibi her mac baska kadroyla cikti adam. Milner Nasri de asagi yukari ayni süre oynadilar. Benim bildigim Nasriye daha cok sans vermisti.
Nasri özellikle son dönemler yedek kulübesindeydi hep, baya dalga bile gecilmisti hatta o dönem.
Agüero ise bu sezonki gibi vazgecilmez degildi.
Vallah olabilir Gökhan. Ben böyle diye hatirliyorum. Ama futbolla ilgili o kadar seye bakiyorum ki karistirmis da olabilirim acikcasi![]()
Yahu dogru degil be.. Agüero hem Balotelli, hem Dzeko dan ve Nasri de Milner den daha cok forma gördü..
Sacma yorumundan kurtulmak icin sIktIgI palavra arkadasin. Allahtan biliyoruz City yi..
Yahu dogru degil be.. Agüero hem Balotelli, hem Dzeko dan ve Nasri de Milner den daha cok forma gördü..
Sacma yorumundan kurtulmak icin sIktIgI palavra arkadasin. Allahtan biliyoruz City yi..
Samir Nasri - Performans bilgileri - transfermarkt.tr Şu Nasri toplam maç sayısı 41 James Milner - Performans bilgileri - transfermarkt.tr Şu Milner toplam maç sayısı 48. Renktaş ''palavra sıkmak'' tabiri biraz ağır olmuş. Premier Lig'deki tüm maçlarını izlemiş olabilirsin ama genele bakmak lazım. Ben Milner ile Nasri'yi de karıştırmıyorum yanlış anlaşılmasın orada vurgulamak istediğim , benim takip ettiğim zamanlarda o kadar oyuncu arasında Milner'a takıntısı olmasıydı. Bilmem bu cümle size tanıdık gelir mi?
Kun Agüero - Performans bilgileri - transfermarkt.tr Şu Agüero'nun maç sayısı: 44 Edin Dzeko - Performans bilgileri - transfermarkt.tr Şu da Dzeko'nun maç sayısı: 58. Çok iyi bir City fanıymışsın renktaşım.
Burda da dakika olarak Aguero daha fazla oynamış.