#14 Izet Hajrović

Mevcut kadrodaysa bu adamı oynatmak zorundasın.

Bu adam cidden iyi bir futbolcu, her mac kadroda olmasi gerek artik.

Tapa

Bu sene Telles'den sonraki en iyi transferimiz belki ama Drogba kontenjanına takılıyor. Seneye takıma daha çok alışmış olur hem de daha çok şans bulur

Mancini çalım atabilen oyuncuya tahammül edemiyor. Bruma'yı da iyi oynarken çıkarırdı. Mancini için futbolcu Burak'tır, Selçuk'tur , Umut'tur.

Şu yorumlardan daha bıkmadınız mı Allah aşkına?

Mancini çalım atabilen oyuncuya tahammül edemiyor. Bruma'yı da iyi oynarken çıkarırdı. Mancini için futbolcu Burak'tır, Selçuk'tur , Umut'tur.

Evet City'de zaten Agüero ve Nasri'yi transfer ederken calim atmama sarti koydurmustu sözlesmelerine.

Iyi sacmaladin bravo..

Evet City'de zaten Agüero ve Nasri'yi transfer ederken calim atmama sarti koydurmustu sözlesmelerine.

Iyi sacmaladin bravo..

Hajrovic'i de transfer etti. Çalım atan oyuncu transfer etmiyor demiyorum ki. Oynatmıyor diyorum. Ben bunu Türkiye için söylemiştim ama genele de yayabiliriz. Git bak bakalım , Mancini , Agüero ve Nasri'yi transfer etmiş ama ağırlıklı olarak kimleri oynatmış. Agüero yerine Dzeko , Nasri yerine Milner.

Hajrovic'i de transfer etti. Çalım atan oyuncu transfer etmiyor demiyorum ki. Oynatmıyor diyorum. Ben bunu Türkiye için söylemiştim ama genele de yayabiliriz. Git bak bakalım , Mancini , Agüero ve Nasri'yi transfer etmiş ama ağırlıklı olarak kimleri oynatmış. Agüero yerine Dzeko , Nasri yerine Milner.

Hakli

Sampiyon olduklari sezonda Aguero banko oynadi her mac. Gecen sezonda bizdeki gibi her mac baska kadroyla cikti adam. Milner Nasri de asagi yukari ayni süre oynadilar. Benim bildigim Nasriye daha cok sans vermisti.

Sampiyon olduklari sezonda Aguero banko oynadi her mac. Gecen sezonda bizdeki gibi her mac baska kadroyla cikti adam. Milner Nasri de asagi yukari ayni süre oynadilar. Benim bildigim Nasriye daha cok sans vermisti.

Nasri özellikle son dönemler yedek kulübesindeydi hep, baya dalga bile gecilmisti hatta o dönem.

Agüero ise bu sezonki gibi vazgecilmez degildi.

Nasri özellikle son dönemler yedek kulübesindeydi hep, baya dalga bile gecilmisti hatta o dönem.

Agüero ise bu sezonki gibi vazgecilmez degildi.

Vallah olabilir Gökhan. Ben böyle diye hatirliyorum. Ama futbolla ilgili o kadar seye bakiyorum ki karistirmis da olabilirim acikcasi :)

Simdi ciddi ciddi bir City taraftarina Mancini nin kimleri oynattigini anlatmaya calisiyorsun he? Sen istersen bir daha bak cünkü yanlisin var.

Vallah olabilir Gökhan. Ben böyle diye hatirliyorum. Ama futbolla ilgili o kadar seye bakiyorum ki karistirmis da olabilirim acikcasi :)

Yahu dogru degil be.. Agüero hem Balotelli, hem Dzeko dan ve Nasri de Milner den daha cok forma gördü..

Sacma yorumundan kurtulmak icin sIktIgI palavra arkadasin. Allahtan biliyoruz City yi..

Yahu dogru degil be.. Agüero hem Balotelli, hem Dzeko dan ve Nasri de Milner den daha cok forma gördü..

Sacma yorumundan kurtulmak icin sIktIgI palavra arkadasin. Allahtan biliyoruz City yi..

Samir Nasri - Performans bilgileri - transfermarkt.tr Şu Nasri toplam maç sayısı 41 James Milner - Performans bilgileri - transfermarkt.tr Şu Milner toplam maç sayısı 48. Renktaş ''palavra sıkmak'' tabiri biraz ağır olmuş. Premier Lig'deki tüm maçlarını izlemiş olabilirsin ama genele bakmak lazım. Ben Milner ile Nasri'yi de karıştırmıyorum yanlış anlaşılmasın orada vurgulamak istediğim , benim takip ettiğim zamanlarda o kadar oyuncu arasında Milner'a takıntısı olmasıydı. Bilmem bu cümle size tanıdık gelir mi?

Samir Nasri - Performans bilgileri - transfermarkt.tr Şu Nasri toplam maç sayısı 41 James Milner - Performans bilgileri - transfermarkt.tr Şu Milner toplam maç sayısı 48. Renktaş ''palavra sıkmak'' tabiri biraz ağır olmuş. Premier Lig'deki tüm maçlarını izlemiş olabilirsin ama genele bakmak lazım. Ben Milner ile Nasri'yi de karıştırmıyorum yanlış anlaşılmasın orada vurgulamak istediğim , benim takip ettiğim zamanlarda o kadar oyuncu arasında Milner'a takıntısı olmasıydı. Bilmem bu cümle size tanıdık gelir mi?

Nasri PL+CL toplam 2200dk oynamış nerdeyse, Milner 1800dk falan

Kun Agüero - Performans bilgileri - transfermarkt.tr Şu Agüero'nun maç sayısı: 44 Edin Dzeko - Performans bilgileri - transfermarkt.tr Şu da Dzeko'nun maç sayısı: 58. Çok iyi bir City fanıymışsın renktaşım.

Burda da dakika olarak Aguero daha fazla oynamış.

+ David Silva gibi bi adamı nasıl atlarsınız bu mevzuda onu da anlamadım.

Burda da dakika olarak Aguero daha fazla oynamış.

Dakikası önemli değil bence çünkü ben bu örneğe 70 dakika oynayan , sahada bizim adımıza en iyi gördüğüm isim olan ve tek çalım atan oyuncu olan Hajrovic'i 70. dakikada çıkarmasından dolayı çalım atabilen oyunculara tahammül edemiyor dememden geldim. Yani Agüero'da maçta 70 dakika oynayabilir ama 70. dakikada çıkarıp onun yerine çalım atamayan oyuncuları alıyor diyorum. Çalım atamayan tanımı da yanlış anlaşılmasın bireysel yetenekleri çıkan oyuncudan daha kısıtlı anlamında yani demek istediğim sahadaki yaratıcı oyuncuyu çıkarıp yerine yaratıcılık anlamında daha kısıtlı oyuncu almasını eleştiriyorum. Birisi Agüero ve Nasri ismini öne attığı için ben de isimle cevap verdim yoksa benim eleştirdiğim nokta belli.

Geri
Üst Alt