#14 Izet Hajrović

yerli olursa yilin transferi olur bence.

Olacak ben inaniyorum 45dk da sallayanlar ileride alkis tutacak

Ajax maçı ile ilk maçına çıktı, biraz heyecanlı gibiydi inşallah takıma bir an önce alışır ve gerçek performansını gösterir.

Türk Telekom Arena'da baskılı oynadığımız dakikalarda özellikle beklerin hücuma katıldığı ataklarda(maçın başındaki baskı) Sneijder'in etkili şutları taraftarı maçın içine dahada çekiyordu. İşte bu noktada eksik olan yanımız KANAT pozisyonunda Hajrovic bu eksikliği giderecektir. Etkili şutlarıyla taraftarın buna vereceği tepkiler onu oyuna katacaktır. Ayrıca oyun, göbekten delmek için debelenerek erimeyecektir. İyi bir kanat organizasyonu için bize önemli faydalar sağlayacaktır.

Ama önemli olan nokta şu; bu adama altyapıdan çıkan bir adam gözüyle bakmalıyız. Veya Bruma gibi. Bu adam yıldız değil çünkü. Her ne kadar basın yem olması için onu göz önünde tutacak olsada taraftarımız bu yeme atlamamalıdır. Takımımızın bir parçasıdır. Ama bir Sneijder gibi yıldız statüsünde değildir.

İzet'in en beğendiğim yönü top tutmaktan çok topu kullanma yönü maç içinde en çok gözüme bu çarptı.. belli ki şut tekniği de var. As kadro ile izlenmeli bir şeyler var bu eleman da

yerli pasaportu alırsa tadından yenmez. kontrada amrabata çıkardığı pas çabuk düşünebilen bir futbolcu olduğunu gösteriyor. pasları yerinde ve akıllıca ama herkesin aklında o kaleyi bulmayan şut var. olur arkadaşlar şino bile ilk geldiğinde abuk sabuk şutlar çekiyordu hatırlayın. adam sakatlıktan çıkmış formsuz. ama güçlü ve oyun vizyonu olan bir futbolcu olduğu belli

Durun daha Bismillah diyelim çektiği sutlarda aceleci davrandı buda heyecandan bence iyi oyuncu teknik olarak fena değil sadece maç içinde bazen kayboluyor

Belki klişe oldu ama yerli olursa çok iyi evet; amma velakin yabancı statüsünde oynayacaksa sadece tribüne transfer olur. Bunu kötü oynadığı için veya çöp vs. diye bir ithamla değil, yabancı sınırlamasından dolayı söylüyorum. Yoksa Aydın'dan kurtulmak bile yeter benim için. :)

Konuşmak için erken. Ama kumaşı iyi gibi. Birde aslarla görmek lazım.

Bu oynadigi oyundan fazla birsey okuyamadim, yapacagim degerlendirme pek dogru olmayacak yanliz dedigim gibi ilk 14 icin iyi bir alternatif olacak. Lulic bilemedin Candreva ayarinda bir oyuncu olabilir.

Denedigi paslari begendim, zeki bir oyuncu. Birde teknigini degerlendirebilecegimiz birkac mac izlersek daha rahat yorum yapariz.

Tekniği iyiydi ama biraz ağır gibi geldi bana tabi ilk maçı daha çok erken izlemek lazım ama yerli olarak oynarsa mmüthiş olur

Pas kalitesi iyi, pası atıp boşa kaçmayı da akıl edebiliyor. Alt yapısını sağlam almış. Heyecanlı ve kendini hemen ispatlama arzusu vardı bugün. Daha adamın ilk maçı hemen asmış forum.

BdpYKUiCUAAlm2w.jpg

Geri
Üst Alt