#14 Izet Hajrović

cok begendim, adam geciyor, topla yumusak oynuyor ve hep dikine dusunuyor bu cok onemli

İlk maça göre çok etkiliydi umarım Dany bir an evvel giderde Kupa maçlarında iyice alışır.İlk maçta heyecandan topu tutamıyordu.Bu maç ara pasları çok iyiydi.Kendiside aralara kaçan oyuncu Buraktan sonra 2.araya kaçan biri iyi oldu.

vasat topçu istediğiniz kadar pohpohlayın.

Pohpohlamıyom daha yeni gelmiş adama çöp olsada çöp demem çünki o artık Galatasarayımın futbolcusu iyi yada kötü onuda yapamıosan bile bi sabret bakalım işte abrabat büyük hayro deince ne geçti elene

Valla iyi topçu yaptığı bir hareketle kalitesini belli eder,konuşmak için çok erken ama 45 dakika boyunca bir çalım ve bir pasın dışında hiçbirşey yapmadı..

Adeta sahada yok gibiydi..

Yabancı olarak sene sonu alınabilirdi serbest olunca alınabilirdi ama gerçekten Galatasaray kalitesinde olmadığı bir gerçek..

Bruma bundan 3 yaş küçük ama geldiği ilk maçta bile kalite kokuyordu her hareketi Hajrovic gibi oyuncudan 100lerce var yeryüzünde..

Umarım yanılırım ama ben kadroya bile girebileceğini zannetmiyorum..

Türkiye kupası transferi diyebilirim..

Eleştirim eğer ki Ab statüsü gelse istediğin kadar Hajrovic al 22 yaşında önünde uzun yıllar var mutlaka faydalanırsın fakat senin kotan var ve gitgide daralıyorken nokta atışı yapacaksın abi..

Zaten Bruma için kontenjan harcamışsın,yani 2.olursa büyük paralara gider transferi için fazla cömertlik kaldı ki senin sol bekin yok,benim için en önemli transfer Telles..

Sen Hajro'yu erken alıyorsun bu ne saçmalık şimdi Telles gelip 2 maç yapsaydı takımla olmaz mıydı?

Adam en kritik lig maçlarında ve Cl maçlarında hala takıma uyum sağlamaya çalışacak..

Yani transferde statejik hatalar yaptık malesef..

Bunu kabul etmek gerek..

İlk izlenimlerim. Pasları güzel. Sneijder kıvamında paslar atıyor.

Şutları pek iyi değil gibi. Birde frikikçiyim demişti bakalım göreceğiz :)

Bdy65DoCcAAYx15.jpg

Resmi maçlarda görmek gerek. Bir futbolcunun performansı sadece kendisine bağlı değildir. Mesela müthiş bir koşu yapar ama ona pası atamayan adamlar varsa bu onun suçu değildir. Ama araya koşan adamı görüp ayağına pası indirdi kendisi bu yetenek işi. As adamlarla resmi maçta izlemeden karar vermek çok saçma.

herşey bu vasat topçunun gelmesiyle başladı yerliler bir bir gidiyor

Yerli statüsünde oynamayacaksa neden alındı bu adam ? 5 sene boşuna mı bekleyeceğiz ? Veya AB kuralı çıkacak da biz mi bilmiyoruz ?

Tek yanlış şuydu madem bu adam yabancı statüsünde oynayacak neden başka kaliteli kendini kanıtlamış yabancı kanat almadık 3-5 daha koyup üstüne.Topa vurmanın yeteneğin takıma alışmayla alakası yok ben bu adamın Brumanın bile 3de biri olamayacağını düşünüyorum çok dikkatli izledim maçta bu mesajımıda ilerde alıntı yapacağım..

Bence Izet Hajrovic bu takima faydali olacak ve uzun yillar hizmet edecek gibi.

Geri
Üst Alt