#14 Izet Hajrović

hazırlık maçlarında durgun gördüm çok heyecanlıydı dikkat ettiyseniz iki kez şut çekmek isterken topu ıskaladı umarım bu ilk maçı olduğu için yaptığı bir harekettir karakteristik özelliklerinden biri değildir açıkçası beni çok heyecanlandıran bir oyuncu değil tabi şimdilik

BeRFhEoCYAM9u2i.jpg

askerde oldugumdan gelismeleri pek takip edemiyorum.tokat macında yoktu.antalya macındada yok sanırım.sorun ne ??

Garibim çok arka planda kaldı. Dünya Kupasında dikkatle izleyeceğim kendisini.

Muslera-Eray-Dany-Amrabat-Hajrovic Yiğit-Gökhan-Hamit-Sabri-İbrahim Elazığspor maç kadrosunda yer almıyor.

Yerli olmazsa isimiz güc

Adam unutuldu hiç transfer edilmemiş gibi.ne olacak durumu lig başlıyor of offf.

arkadaş öyle bir diyosunuz yani çok önemli topçu sanki otursun tribünde işte boş beleş adam grashopırsı zengin ettik işte

Yönetim yine saçma sapan işler yapıyor, transfer ettiğimiz adamın hala lisansını çıkaramadık. Dany, Amrabat ve Riera'yı bile istediğimiz zaman gönderecek kadar gücümüz yoksa, onları gönderemeyecek kadar sağlam kontratlar yapmışsak kendimize büyük takım falan demeyelim.

menajere derdim git sunlarla konus ya cikarsinlar lisansi yada benden medet ummasinlar artik o_O

Yerli yapamayacaksan bu yabancı sınırında neden böyle bir adam alırsın ki ? Madem yabancı bir kanat oyuncusu alacaksın o zaman Menez , Farfan , Nani , Valencia gibi birisini alacaksın . Alamıyorsan da sene sonunu bekleyeceksin .

Lig başlıyor hala mı bunların lisansı yok?

Geri
Üst Alt