#14 Izet Hajrović

İki üç maç oynasın da öyle karar verelim çer mi çöp mü.

Ne adamlar var arkadas cop diyenler felan. Biraz ismi olsa gotunun kili olurdunuz zaman verin vs. derdiniz. Butun sene genc oyuncu alinsin takima denilir alirsiniz daha adam resmi mac yapmadan adami yerin dibine sokarlar.Sinir oluyorum harbiden boyle kisiliklere. Bu kafa bu mantalite bizim turk futbolun su anki oldugu gibi yerlerde bulunduruyor

asıl bu kafa bitridi türk futbolunu bekleyelim de bekleyelim ee sonra beraber çöp deriz akıl var mantık var yabancı sınırı var gidip aldığın adama bak

Oyuncuyu oynatmadan(izlemeden) performansı hakkında yorum yapan tek taraftar topluluğuyuz. Tebrikler...

Adamı bi izleyelim ya..

Tam olarak izleyelim de ona göre sallayalım. Öyle daha tatlı olur. Hemen sallamayın. :P

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Haftaya tez elden lisansı çıkartılmalı..Hakikaten yokları oynayan bir futbolcu topluluğuna sahibiz..

Tam bir kumar. Tutarsa çok iyi tutmazsa Amrabat kadar büyük kaybetmeyiz en azından :) ama keşke hazır durumdaki ve takıma direk katkı yapabilecek Nani alınsaydı.

Korkarım ki oynatamayacağımız için boş transfer, çöp diyenler haklı çıkacak.

Hajrovic bizim için faydali oyuncu olabilir, hem Isviçre liginden hem Bosna milli takim için çok faydali oldu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mcaY3w0e8FE[/media]

Keske kardesini de alsaydik, en azindan stoper sorunu çözmüs olurduk. o_O

Adam gelmeden önce yerli statüsünde olacağı kesin gibi konuşuluyordu.Şu geldiğimiz noktaya bak.Kasımpaşa sene başında bir tane adamı Türk akrabası var diye vatandaşlığa alabilmişti biz niye yapamıyoruz?

Bizim gazetecilerin hepsi çöp bir tane mi aydınlatıcı bişey olmaz.Neden bu sorunun cevabı aydınlatıcı bir şekilde yazılmaz ve ya Bruma'nın sözleşmesi neden dondurulamaz.Çünkü ben Mete Düren'in aksine daha önce bu tarz sözleşme dondurmalar var diye hatırlıyorum.

yarin lisansi olsada maca cikabilse

Yarın oynayacak mı acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

İzleyelim artık su cocugu be,bari Bursa macına yetissin...

Geri
Üst Alt