#14 Izet Hajrović

saçma bi transfer olduğunu düşünüyorum...üstelik seneye 5 yabancı olacksa yabancı oyuncuların tartışmasız kaliteli isimlerden oluşturmalıyız...bunun gibi geleceğe dönük yabancı işi bizde olmaz...

Iyide oynasa artik bu transferden rahatsizim ben. Sonuçta yabancı, Menez&Valencia vs performansı veremeyecegi de belli. Bizim ihtiyacimiz ust düzey bir kanatti. Dedigim isimler olmasa bile o düzeye yakin adamlar bulunabilirdi. Hajrovic resmen tribune yapilmis bir transfer oldu.

(Sezon Sonuna kadar yerli olursa bütün sozlerimi geri alırım.)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu transferin amaci oyuncunun yerli statusunde oynama ihtimalinin cok yuksek olmasi herhalde. Umarim yakin zamanda o halledilir.

Bir kişi" yerli olarak onamazsa choq sachma trnsfherh" yazdı ya koyun gibi tekrarlayak. Genç genç diye ağzı götüne kaçanlar, genç alınınca choq sachmha trnsher demeye başlıyor hemen. Çift karekterli misiniz nesiniz arkadaş anlamadım.

Ne adamlar var arkadas cop diyenler felan. Biraz ismi olsa gotunun kili olurdunuz zaman verin vs. derdiniz. Butun sene genc oyuncu alinsin takima denilir alirsiniz daha adam resmi mac yapmadan adami yerin dibine sokarlar.Sinir oluyorum harbiden boyle kisiliklere. Bu kafa bu mantalite bizim turk futbolun su anki oldugu gibi yerlerde bulunduruyor

Ne adamlar var arkadas cop diyenler felan. Biraz ismi olsa gotunun kili olurdunuz zaman verin vs. derdiniz. Butun sene genc oyuncu alinsin takima denilir alirsiniz daha adam resmi mac yapmadan adami yerin dibine sokarlar.Sinir oluyorum harbiden boyle kisiliklere. Bu kafa bu mantalite bizim turk futbolun su anki oldugu gibi yerlerde bulunduruyor

Genc dediysek 18 - 19 yas arasi dedik 23 demedik . + 23 olcaksa da azcik taninmis bir topcu olsaydi bari . Turkte degil . . . . . .

Genc dediysek 18 - 19 yas arasi dedik 23 demedik . + 23 olcaksa da azcik taninmis bir topcu olsaydi bari . Turkte degil . . . . . .

Önümüzde dünya kupası var. Adam da potansiyeli görüp her ihtimale karşı transferini yaz ayına bırakmadan bitirdiler ki adamların forumlarında da keşke dünya kupasından sonra satsaydık tarzı muhebbetler dönmüştü. Yani bu bebe ya el de patlayacak ya da kupa da patlayıp piyasa yapacak.

Geri
Üst Alt