#14 Izet Hajrović

harjovic gayed beckham'in sol dassagi potansiyelli bi adam ,gozlemlerim sonucu bunu rahatlik ilen soylemek icab etti

Adama çok fazla top gelmedi ama kafası çalışıyor, bu yönü şimdilik yeterli benim için.

pasları ve tekniğini beğendim ama hızı hakkında yorum yapmak için biraz daha beklemek lazım..

umarim sezon sonu yerli statüye gecer yoksa takimda kendine yer bulmasi cok zor

Bu adamın şutlarını övdüler devamlı ama şutları sadece sert, Ceyhun da yapıyor onu.

Ama top sürmesi, hızlanması, hele paslar şahane. Muhakkak değerlendirmeli bu adamı.

Biraz daha Tempo kazanabilirse çok iyi olacak. Sol ayağını ve aklını iyi kullanıyor belli. Pozisyona girdiğinde topu kontrol edebilseydi yazardı

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu adamın şutlarını övdüler devamlı ama şutları sadece sert, Ceyhun da yapıyor onu.

Ama top sürmesi, hızlanması, hele paslar şahane. Muhakkak değerlendirmeli bu adamı.

Şutları sert de değil ki kendisi de şaşırıyor topa beklentisinden kötü vurduğunda... Bence ileride bunları da aşacak, topa bu kadar çok vuran adam bu kadar kötü vurmaz.

Pas oyununu begendim, cok temiz paslar gönderiyor, adrese teslim adeta. Biraz daha özgüven depolarsa akip gider kanatta.

Sabriye attığı pas iyiydi.

benim iddaam şu

bu adamı biz snejderin yedeği olarak aldık , özellikleri en çok buna uyuyor

kanat için şuan yavaş gibi

İyi olacak iyi. Biraz tecrübesizliği var bu belli. Tecrübe de oynadıkça kazanacak. Oyun stilini beğeniyorum bu adamın.

Bugün 3 başarısız şutu var. Birisi müsait pozisyonda auta attı. Diğerinde savunmadan döndü. Sonuncuda kalecide kaldı. Şut çekmesi olumlu bir gelişme. Şut ritmini bulunca daha tehlikeli olacaktır. Mancini onu kanattan çok Sneijder gibi 10 numarada kullanıyor. Seneye Türk pasaportunu alınca daha değerli hale gelir.

Maç içinde ortada pek fazla gözükmedi. Çok fazlada koşmadı ama Futbol IQ'su çok çok iyi. Sağ taraftan sol tarafa attığı bir pası vardı. Çok güzeldi. Takım sistemine uydurursa kendini performansı artar.

Geri
Üst Alt